Luvassa nyt Disneyn satuprinsessaa lihallisessa muodossa – kyseessä vuoden 2015 elokuva

Cinderella – Tuhkimon tarina on romanttinen fantasiaelokuva.

Kukapa ei tuntisi Tuhkimoa. Satu kertoo nuoresta tytöstä, jonka äiti kuolee ja isä menee uusiin naimisiin. Jostain kumman syystä isän naismaku on kuitenkin edellisen liiton jälkeen huonontunut, ja hän päätyy nyt naimaan tyttärelleen ilkeän äitipuolen. Isän kuoleman jälkeen tytär joutuu elämään äitipuolensa ja siskopuoltensa kanssa. Haukkumanimensä tyttö parka saa siitä, kuinka hän joutuu puhdistamaan uunia ja on siksi aina tuhkan peitossa.

Sitä ei moni kuitenkaan tiedä, että kuten niin monet muutkin Disneyn popularisoimat piirretyt, myös Tuhkimo perustuu vanhaan satuun. Ranskalaista alkuperää olevan tarinan kirjoitti Charles Perrault vuonna 1697 – siis mukavat 323 vuotta sitten!

Cinderella – Tuhkimon tarina on Kenneth Branaghin ohjaama romanttinen fantasiaelokuva. Pääosia tarinassa näyttelevät muiden muassa Lily James, Cate Blanchett ja Richard Madden. Elokuva oli aikanaan Oscar-gaalassa ehdolla parhaasta puvustuksesta.

Cinderella – Tuhkimon tarina nähdään Liv-kanavalla tiistaina kello 21.00.

Julkaistu 07.04.2020

Uusimmat

Radiojuontaja Juha Perälä Iltapululle: Siirryin radiosta televisioon! Sex Tape Suomen Marja Kihlström: Parien avoimuus yllätti! Mentalisti Noora Karma iloitsee Iltapululle uudesta sarjastaan: Vielä en voi paljastaa! Tv-toimittaja Sanna Ukkola Iltapululle: Palaute voi olla julmaakin! Piia Koriseva Iltapululle: Ohjelmani on koronavapaa!

Videot