Luvassa romanttista komediaa vuodelta 2004 – pääosissa Drew Barrymore ja Adam Sandler

Aina eka kerta (50 First Dates) on Peter Segelin ohjaama kepeä komedia.

Vuonna 2020 eletään nopean deittailun aikakautta. Siinä missä entisaikaan jännitettiin viikkoja ennen kuin uskallettiin jättää kaupan kassalla myyjälle salainen viesti, nykyisin treffejä saa deittisovelluksilla järjestettyä vaikka viikon jokaiselle päivälle.

Kun Aina eka kerta tuli ensi-iltaan vuonna 2004, ei Tinderiä vielä ollut keksitty. Elokuvassa ovela naistenmies Henry Roth (Adam Sandler) on keksinyt ovelan tavan iskeä naisia ilman sitoumuksia. Hän nimittäin on töissä Sea Life -puistossa ja kaataa itselleen muualta tulevia naisturisteja. Yllätyksekseen pelimies päätyy sattumusten myötä tutustumaan Lucyyn (Drew Barrymore), johon hän rakastuu. Pian käy kuitenkin ilmi, että Lucylla on vakava muistihäiriö, jonka myötä Henry joutuu tekemään naiseen vaikutuksen uudestaan joka päivä. Siitäpä on siis peräisin myös elokuvan ovela nimi!

Sandlerin ja Barrymoren paritus palkittiin MTV Movie & TV Awards -tapahtumassa. Arvosana IMBD:ssä on 6,8.

Elokuva esitetään TV5:llä tiistaina kello 22.00 ja seuraavan kerran perjantain ja lauantain välisenä yönä kello 0.00.

Julkaistu 31.03.2020

Uusimmat

Radiojuontaja Juha Perälä Iltapululle: Siirryin radiosta televisioon! Sex Tape Suomen Marja Kihlström: Parien avoimuus yllätti! Mentalisti Noora Karma iloitsee Iltapululle uudesta sarjastaan: Vielä en voi paljastaa! Tv-toimittaja Sanna Ukkola Iltapululle: Palaute voi olla julmaakin! Piia Koriseva Iltapululle: Ohjelmani on koronavapaa!

Videot