Maailman korkeimman vuoren valloituksesta kertova mammuttileffa tuo kankaille kourallisen Hollywood-tähtiä: mukana muun muassa Keira Knightley ja Jake Gyllenhaal

Everest on Baltasar Kormákurin ohjaama draamaelokuva vuodelta 2015.

Nepalin ja Kiinan rajalla sijaitseva Mount Everest on maailman korkein vuori. Mittaa mokomalla luonnon ihmeellä on peräti 8848 metriä. Vuosien varrella useat vuorikiipeilijät ovat pyrkineet valloittamaan Everestin, mutta moni on myös jäänyt sille tielleen. Tarpeeksi ylös kiivetessä alkaa kylmä tulla ja ilma oheta, eivätkä eväätkään välttämättä tahdo riittää. Puhumattakaan tietenkään siitä, että ylöspäin on aika kurja edetä.

Hyvä kun itse jaksaa nousta metrin ylöspäin sohvalta!

Tositapahtumiin perustuvassa Everestissä kiipeilijät joutuvat vielä lumimyrskynkin haastamaksi. Elokuva kestää mainoskatkoineen peräti 150 minuuttia ja alkaa TV5:llä lauantaina kello 20.50. Rooleissa nähdään Clive Standen, Emily Watson, Jake Gyllenhaal, Jason Clarke, John Hawkes, Josh Brolin, Keira Knightley, Michael Kelly, Robin Wright, Sam Worthington ja Vanessa Kirby.

Trailerin näet tästä:

Julkaistu 22.02.2020

Uusimmat

Radiojuontaja Juha Perälä Iltapululle: Siirryin radiosta televisioon! Sex Tape Suomen Marja Kihlström: Parien avoimuus yllätti! Mentalisti Noora Karma iloitsee Iltapululle uudesta sarjastaan: Vielä en voi paljastaa! Tv-toimittaja Sanna Ukkola Iltapululle: Palaute voi olla julmaakin! Piia Koriseva Iltapululle: Ohjelmani on koronavapaa!

Videot