Maailman suosituin visailusarja palaa jälleen – joko se pääpotti viimein menisi jakoon?

Haluatko miljonääriksi palaa lauantai-iltoihin uusin jaksoin.

Monta vuotta on Suomessa kyselty, haluavatko ihmiset miljonääreiksi. Itse asiassa aivan ensimmäiseksi tätä kysymystä pääsi esittämään Lasse Lehtinen jo vuonna 1999. Se oli siis jo 21 vuotta sitten! Missä sinä olit silloin?

Lasse Lehtinen toimitti pestiään vuoteen 2005 asti. Sen jälkeen tuntui monista oudolta, kun urheilutoimittajanakin tuttu Ville Klinga otti juontajan hommat itselleen vuosiksi 2005–2007. Seuraavaksi roiman 9 vuoden ajan kilpailu pysyi poissa kotimaamme kamaralta, kunnes formaatti viimein vuonna 2016 elvytettiin Radio Suomipopilta tutun Jaajo Linnonmaan kipparoimana. Sillä tiellä ollaan edelleen, ja koko perheen visailun katsojaluvutkin ovat edelleen kovia.

Ensimmäistä kertaa Who Wants to Be a Millionare -formaatti potkaistiin käyntiin Isossa-Britanniassa 4.9.1998. Sen jälkeen ohjelmaa on nähty yli 20 valtiossa – jopa niinkin eksoottisissa maissa kuin Nigeriassa, Intiassa, Uruguayssa, Puolassa, Filippiineillä ja Pakistanissa.

Haluatko miljonääriksi -ohjelman uuden tulemisen viides kausi on yltänyt jaksoon 11/25 saakka. Uudet jaksot pyörivät Nelosella lauantaisin kello 21.00 alkaen.