Maanantai-iltana luvassa niin huono elokuva, että se voi olla ihan hauskakin – IMDB:ssä arvosanana legendaariset 2,4

Huonoja elokuvia voi olla viihdyttävää katsoa kimpassa.

Ah, Epic Movie... Kaikki alkoi Scary Moviesta. Sitten tuli Date Movie ja Epic Movie. Oudossa elokuvien sarjassa ratsastetaan menestyneiden elokuvien parodioimisella. Tällä kertaa nauruja haetaan esimerkiksi Narniasta, Harry Potterista, Pirates of the Caribbeanista, X-Menistä ja jopa Boratista!

Hakemiseksi se taitaa aika lailla jäädäkin. Epic Movie on nimittäin saanut elokuva-arvioita yhteen keräävässä IMDB:ssä veret seisauttavan keskiarvon 2,4.

Joskus surkeatkin elokuvat voivat tosin naurattaa – etenkin jos ottaa pari kaveria mukaan ja pilkkaa näkemäänsä. Ainakaan ei tarvitse jatkuvasti pelätä, että menisi jotain oikeasti hauskaa ohitse itse vitsaillessa...

Epic Movie esitetään Subilla maanantaina kello 21.00.

Julkaistu 20.01.2020

Uusimmat

Aina yhtä ajankohtainen ilmastoelokuva esitetään jälleen – pääosissa Dennis Quaid ja Jake Gyllenhaal! Vuoden 2018 parhaana palkittu kotimainen elokuva nyt televisiossa – katso traileri! Juontaja julkaisi ylioppilaskuvansa - katso kuka No kukas ohjaajalegenda siinä treenaa? Will Smithin tähdittämä rakastettu agenttielokuva on täällä taas – on aika pistää ykköset ylle!

Videot

Aina yhtä ajankohtainen ilmastoelokuva esitetään jälleen – pääosissa Dennis Quaid ja Jake Gyllenhaal! Vuoden 2018 parhaana palkittu kotimainen elokuva nyt televisiossa – katso traileri! Juontaja julkaisi ylioppilaskuvansa - katso kuka No kukas ohjaajalegenda siinä treenaa? Will Smithin tähdittämä rakastettu agenttielokuva on täällä taas – on aika pistää ykköset ylle! Ylistetty vuoden 2017 elokuva ivailee taiteelle – katso mielenkiintoinen traileri!