Maanantaina töllössä romanttinen komedia mielenkiintoisella twistillä – katso traileri ja päätä itse, onko katsomisen väärti

Vuoden 2014 leffa Playing It Cool esitetään tänään HERO-kanavalla.

Rakkauselokuvat eli romanttiset komediat ovat yksi kepeimmistä elokuva-genreistä ikinä. Näitä leffoja voi helposti katsella oman pulun kanssa kotona poppareiden kanssa ja vaikka jutellakin samalla. Kummatkin kuitenkin tietävät jo valmiiksi, että lopussa pari saa toisensa ja hääkellot soivat!

Vai onko asia sittenkään ihan näin amerikkalaisessa Playing It Coolissa? Leffan juonessa Chris Evansin näyttelemä päähahmo haluaisi käsikirjoittaa action-leffoja, mutta tehtäväksi tuleekin kynäillä romanttinen komedia. Ongelmana on, ettei äijä itse usko laisinkaan rakkauteen! Ja sitten kun rakkaus viimein tuleekin vastaan, on morsiuskandidaatti jo varattu. Ei siis muuta kuin keksimään, kuinka hidasteesta pääsee eroon – ja kirjoittamaan leffaa siinä samalla!

Kuinka elokuvassa lopulta käy? Otahan selvää Herolla maanantaina kello 21.00!

Julkaistu 13.01.2020

Uusimmat

Kuronen on jo laittanut grillinsä kuumaksi: Temptation Island saavuttaa viimein loppusuoransa ja uudesta kaudesta tiedetään kummia! Sotaelokuvien ystäville tarjolla nyt todellinen herkkupala – tositapahtumiin perustuva vuoden 2017 saksalaiselokuva Herrat Bacon, Pitt, Hoffman ja De Niro samassa vuoden 1996 klassikossa – elokuva perustuu kirjaan Henri Alén Iltapululle: Korona aiheutti muutoksia sarjaan! Rakastatko kuolaavia karvaturreja yli kaiken? – Koiraihmisille tarjolla nyt oma sydäntä sekä särkevä että lämmittävä dokumenttisarja!

Videot

Kuronen on jo laittanut grillinsä kuumaksi: Temptation Island saavuttaa viimein loppusuoransa ja uudesta kaudesta tiedetään kummia! Sotaelokuvien ystäville tarjolla nyt todellinen herkkupala – tositapahtumiin perustuva vuoden 2017 saksalaiselokuva Herrat Bacon, Pitt, Hoffman ja De Niro samassa vuoden 1996 klassikossa – elokuva perustuu kirjaan Henri Alén Iltapululle: Korona aiheutti muutoksia sarjaan! Rakastatko kuolaavia karvaturreja yli kaiken? – Koiraihmisille tarjolla nyt oma sydäntä sekä särkevä että lämmittävä dokumenttisarja! Romanttinen scifi-trilleri vuodelta 2011 tulee taas – pääosassa suomalaisia juuriakin omaava Matt Damon