Maanantaina töllössä romanttinen komedia mielenkiintoisella twistillä – katso traileri ja päätä itse, onko katsomisen väärti

Vuoden 2014 leffa Playing It Cool esitetään tänään HERO-kanavalla.

Rakkauselokuvat eli romanttiset komediat ovat yksi kepeimmistä elokuva-genreistä ikinä. Näitä leffoja voi helposti katsella oman pulun kanssa kotona poppareiden kanssa ja vaikka jutellakin samalla. Kummatkin kuitenkin tietävät jo valmiiksi, että lopussa pari saa toisensa ja hääkellot soivat!

Vai onko asia sittenkään ihan näin amerikkalaisessa Playing It Coolissa? Leffan juonessa Chris Evansin näyttelemä päähahmo haluaisi käsikirjoittaa action-leffoja, mutta tehtäväksi tuleekin kynäillä romanttinen komedia. Ongelmana on, ettei äijä itse usko laisinkaan rakkauteen! Ja sitten kun rakkaus viimein tuleekin vastaan, on morsiuskandidaatti jo varattu. Ei siis muuta kuin keksimään, kuinka hidasteesta pääsee eroon – ja kirjoittamaan leffaa siinä samalla!

Kuinka elokuvassa lopulta käy? Otahan selvää Herolla maanantaina kello 21.00!

Julkaistu 13.01.2020

Uusimmat

Radiojuontaja Juha Perälä Iltapululle: Siirryin radiosta televisioon! Sex Tape Suomen Marja Kihlström: Parien avoimuus yllätti! Mentalisti Noora Karma iloitsee Iltapululle uudesta sarjastaan: Vielä en voi paljastaa! Tv-toimittaja Sanna Ukkola Iltapululle: Palaute voi olla julmaakin! Piia Koriseva Iltapululle: Ohjelmani on koronavapaa!

Videot