Marvel maksoi Deadpool-elokuvasta 58 miljoonaa dollaria – ja takoi tuottoa 782 miljoonaa dollaria: Hittielokuva nyt televisiossa!

Ryan Reynoldsin esittämä Deadpool tulee taas.

Siinä olisi traileria Deadpoolista, tuosta viime vuosien puhutusta törkyturvasta! Vuoden 2016 elokuva on hahmonsa mukaisesti komediallinen, mutta tällä kertaa huumori puree. Tim Millerin ohjaama leffa nimittäin nauttii IMDB:ssä kunnioitettavasta 8,0 arvosanasta!

Deadpool näkyy televisiossa ensin lauantaina Subilla kello 21.00 ja sitten seuraavaksi keskiviikon ja torstain välisenä yönä kello 0.10.

Julkaistu 25.01.2020

Uusimmat

Tauski Iltapululle: Elän koronan aikana elämäni onnellisinta aikaa! Clint Eastwood kameran takana ja Bradley Cooper kameran edessä tässä vuoden 2014 jättimenestyksessä! Nytpä onkin herkkua tarjolla – etsiväkaksikko Ryan Gosling ja Russell Crowe vuoden 2016 rikoskomediassa! Onko Suomessa edes mitään ruokakulttuuria? Tätä asiaa tutkitaan Henri Alénin ja Tommi Tuomisen uutuusohjelmassa! Aku Hirviniemi jaksaa viihdyttää - Jormakin on nyt esillä

Videot

Tauski Iltapululle: Elän koronan aikana elämäni onnellisinta aikaa! Clint Eastwood kameran takana ja Bradley Cooper kameran edessä tässä vuoden 2014 jättimenestyksessä! Nytpä onkin herkkua tarjolla – etsiväkaksikko Ryan Gosling ja Russell Crowe vuoden 2016 rikoskomediassa! Onko Suomessa edes mitään ruokakulttuuria? Tätä asiaa tutkitaan Henri Alénin ja Tommi Tuomisen uutuusohjelmassa! Aku Hirviniemi jaksaa viihdyttää - Jormakin on nyt esillä Lola vaihtoi jo bikineihin - upea näky