Marvel maksoi Deadpool-elokuvasta 58 miljoonaa dollaria – ja takoi tuottoa 782 miljoonaa dollaria: Hittielokuva nyt televisiossa!

Ryan Reynoldsin esittämä Deadpool tulee taas.

Siinä olisi traileria Deadpoolista, tuosta viime vuosien puhutusta törkyturvasta! Vuoden 2016 elokuva on hahmonsa mukaisesti komediallinen, mutta tällä kertaa huumori puree. Tim Millerin ohjaama leffa nimittäin nauttii IMDB:ssä kunnioitettavasta 8,0 arvosanasta!

Deadpool näkyy televisiossa ensin lauantaina Subilla kello 21.00 ja sitten seuraavaksi keskiviikon ja torstain välisenä yönä kello 0.10.

Julkaistu 25.01.2020

Uusimmat

Oletko koskaan miettinyt, miltä Angelina Jolie näyttäisi blondina? Tässä elokuvassa – ja sen trailerissa – se selviää! Rakastettu vanhan linjan amerikkalaisnäyttelijä kuoli kuun alussa – sen kunniaksi televisiossa yksi hänen arvostetuimmista elokuvistaan Feministi Ellen Page raskaaksi tulevana lukiotyttönä – elokuva on hitti vuodelta 2007 Televisiossa Stanley Kubrickin viimeiseksi jäänyt elokuva – ohjaaja kuoli lähes heti sen jälkeen Nicole Kidman YK:n tulkkina feikkiaksentilla vuoden 2005 elokuvassa – katso traileri
Oletko koskaan miettinyt, miltä Angelina Jolie näyttäisi blondina? Tässä elokuvassa – ja sen trailerissa – se selviää! Rakastettu vanhan linjan amerikkalaisnäyttelijä kuoli kuun alussa – sen kunniaksi televisiossa yksi hänen arvostetuimmista elokuvistaan Feministi Ellen Page raskaaksi tulevana lukiotyttönä – elokuva on hitti vuodelta 2007 Televisiossa Stanley Kubrickin viimeiseksi jäänyt elokuva – ohjaaja kuoli lähes heti sen jälkeen Nicole Kidman YK:n tulkkina feikkiaksentilla vuoden 2005 elokuvassa – katso traileri Tarjottimella nyt harvinaislaatuinen komedia – pääosassa rakastettu naamanvääntelijä Will Ferrell