Matkaoppaiden Anne-Mari Iltapululle: Otan vastaan tosi-tv-töitä!

Lentoemäntänä työskentelevälle Anne-Marille korona toi lomautuslapun.

Anne-Mari Planting, ent. Miettinen muistetaan esimerkiksi Matkaoppaista ja Julkkis-BB:stä. Kaunotar on elättänyt itsensä viime vuodet lentoemäntänä, mutta koronan vuoksi Anne-Mari on nyt lomautettuna.

Anne-Mari oli palaamassa miehensä kanssa Gambiasta lomalta, kun kotona tai oikeastaan jo Gambiassa odotti ikävä yllätys koronan muodossa. 

-Seurasimme uutisista tilannetta jo Gambiassa. Pääsimme matkatoimiston kautta kuitenkin täysin suunnitellusti takaisin Suomeen. Kotona meitä odotti ensin kahden viikon karanteeni, jonka aikana myös minulle ilmoitettiin lomautuksista.

Tällä hetkellä Anne-Mari viettää korona-arkea miehensä ja kissojensa kanssa.

-Olen tällä hetkellä lomautettuna lentoemännän töistä. Tulevaisuus töiden jatkumisen kannalta on epävarmaa. Jaksan kuitenkin uskoa että työt jatkuu ja pääsen taas lentämään mahdollisimman pian.


Anne-Marilla on hyvät muistot tosi-tv-urastaan. Mitään ei ole jäänyt hampaankoloon.

-Matkaoppaissahan minua seurattiin kameratiimin voimin ihan niissä normaaleissa töissä, joten se oli niin sanottua minun tavallista arkea. Sen sijaan Big Brother sekä Hengenpelastajat olivat kilpailuja. Nekin olivat hauskoja ja varsinkin Hengenpelastajista opin paljon tärkeitä taitoja. En kuitenkaan ole kovin kilpailuhenkinen. Big Brotherissa olisin viihtynyt pidempäänkin!

Anne-Mari lähtisi mielellään uudelleen kameran eteen, jos vain oikea formaatti löytyy. Ihan mihin tahansa hän ei lähde mukaan.

-Voisin lähteä uudestaan tosi-tv-sarjaan ja jopa jonkinlaiseen kilpailuun (kuten Selviytyjät tai Farmi), sillä olen nykyisin itsevarmempi kilpailutilanteissa. Myös juontajan pesti esimerkiksi matkailuohjelmassa voisi olla minun alaani. Muutamaan ohjelmaan on pyydetty, mutta ne eivät ole olleet ihan omantuntuisia, eikä aika töiden ohella olisi ehkä riittänytkään.

Tällä hetkellä Anne-Mari pohtii mahdollista kouluttautumista uusiin haasteisiin. Muuten aika on sujunut rauhallisesti.

-Olen sistustanut, lukenut ja katsellut Netflixiä. Onneksi kesä alkaa ja rajoitukset alkaa pikkuhiljaa hellittämään, niin pääsen näkemään ystäviä ja käyttämään palveluita.

Julkaistu 27.05.2020

Uusimmat

Radiojuontaja Juha Perälä Iltapululle: Siirryin radiosta televisioon! Sex Tape Suomen Marja Kihlström: Parien avoimuus yllätti! Mentalisti Noora Karma iloitsee Iltapululle uudesta sarjastaan: Vielä en voi paljastaa! Tv-toimittaja Sanna Ukkola Iltapululle: Palaute voi olla julmaakin! Piia Koriseva Iltapululle: Ohjelmani on koronavapaa!

Videot