Matrix-mies Reevesin ohjaama, huikeita taistelukohtauksia sisältävä toimintaelokuva televisiossa nyt torstaina ja sunnuntaina – katso traileri

Man of Tai Chi seuraa taistelulajien taitajan Tigerin elämää.

Kaikki varmasti muistavat sen kohtauksen, jossa Keanu Reeves aikanaan Neon roolissa kallistui taaksepäin väistääkseen ohi viuhuvia luoteja. Tuo kohtaus – ja Matrix ylipäätään – tekivät Reevesistä supertähden ja ylimaallisen coolin ja kovan jätkän.

Vuoden 2013 Man of Tai Chi -elokuvassa Reeves seikkailee kameran molemmilla puolilla. 105-minuuttisessa toimintaelokuvassa on menoa ja mäiskettä riittämiin, kuten trailerista näkyy:

Elokuva esitetään Kutosella torstaina 21.00 ja sitten sunnuntaina 23.20.

Julkaistu 06.02.2020

Uusimmat

Vuoden 2018 parhaana palkittu kotimainen elokuva nyt televisiossa – katso traileri! Juontaja julkaisi ylioppilaskuvansa - katso kuka No kukas ohjaajalegenda siinä treenaa? Will Smithin tähdittämä rakastettu agenttielokuva on täällä taas – on aika pistää ykköset ylle! Ylistetty vuoden 2017 elokuva ivailee taiteelle – katso mielenkiintoinen traileri!

Videot

Vuoden 2018 parhaana palkittu kotimainen elokuva nyt televisiossa – katso traileri! Juontaja julkaisi ylioppilaskuvansa - katso kuka No kukas ohjaajalegenda siinä treenaa? Will Smithin tähdittämä rakastettu agenttielokuva on täällä taas – on aika pistää ykköset ylle! Ylistetty vuoden 2017 elokuva ivailee taiteelle – katso mielenkiintoinen traileri! Iltapulu haastatteli Salkkaritähteä: Tiesitkö tätä Nora Rinteestä?