Matrix on kuin onkin saamassa jatkoa! – Mutta mitä sanottavaa alkuperäisnäyttelijöillä Reevesillä ja Mossilla on asiaan?

Matrix 4:n ohjaajana tulee toimimaan Lana Wachowski.

Matrix 4:n paluu on ollut tiedossa jo jonkin aikaa, mutta monelta on saattanut mennä tieto sivusuun.

Ensimmäinen Matrix ilmestyi vuonna 1999, jolloin katsojat pääsivät ensimmäistä kertaa tutustumaan Keanu Reevesin näyttelemään Neoon. Kyseinen rooli oli nykyisin äärimmäisen suositulle Reevesillekin yksi suurimmista ja merkittävimmistä. Jatkoa sarjalle oli luvassa vuonna 2003 The Matrix Reloadedista ja myöhemmin samana vuonna (!) The Matrix Revolutionsista.

Ensimmäiset kolme elokuvaa olivat siskosten Lilly ja Lana Wachowskin käsialaa, mutta neljännestä elokuvasta on ensin mainittu jättäytynyt syystä tai toisesta pois. The Matrix 4 -nimistä elokuvaa on toistaiseksi lupailtu noin vuoden päähän; 2021 toukokuulle.

Ei ole ilmiselvää, että Keanu Reeves ja Carrie-Ann Moss suostuivat jatko-osaan yli 15 vuotta kolmen ensimmäisen elokuvan jälkeen. Alla kuitenkin nopeat Mossin ja Reevesin kommentit asiasta.

Moss: En olisi ikinä uskonut sen tapahtuvan. En ikinä edes ajatellut asiaa. Kun asia kuitenkin tuotiin tietooni kaikessa komeudessaan, niin otin tilanteen vastaan lahjana. Olin todella innoissani.

Reeves: Lana Wachowski kirjoitti kauniin käsikirjoituksen ja upean tarinan, joka resonoi kanssani. Se on ainoa syy siihen, miksi suostuin. On mahtavaa työskennellä taas hänen kanssaan. Se on ollut kerrassaan erityistä, ja minusta elokuvan tarinalla on meille kaikille kiinnostavaa kerrottavaa.

Eli eipä muuta kuin odottelemaan ensi vuotta!