Meeminikkareiden suosikkielokuva tiistai-illassa – jos et ole vielä nähnyt, niin nyt on korkea aika!

Sexy time!

Sacha Baron Cohen on melkoinen veijari. Brittikoomikko on tehnyt merkittävän uran esittämällä erinäisiä hahmoja eräänlaisessa piilokameraformaatissa. Alun perin mies tunnettiin Ali G -hahmostaan, mutta kazakstanilainen toimittaja Borat on loputtomien nettimeemien myötä jo kirinyt ohitse.

Borat on elokuvana täynnä toinen toistaan absurdimpia ja älyttömämpiä tilanteita – ja koomisia kommentteja herralta itseltään.

Elokuvaa on syystäkin uusittu useaan kertaan. Nyt voit katsoa sen FOXilta tiistaina kello 22.55!

Julkaistu 21.01.2020

Uusimmat

Todellinen seikkailuelokuvien klassikko tulee taas – Stephen Sommersin ohjaus keräsi aikanaan massiiviset tuotot Vuoteen 1924 sijoittuvan elokuvan pääosassa nähdään ihastuttava Kirsten Dunst – eteläiselle Kalifornialle on keksitty hauska stuntti Jasmine Tukiainen Iltapululle: Ryhdyin hoitajaksi koronan aikana! Amerikkalaisessa vuoden 2014 scifi-trillerissä on pääosassa Hollywood-suosikki Johnny Depp – katso traileri! Suosittu draamasarja saavuttaa päätöksensä – kuudes ja viimein kausi esitetään nyt televisiossa

Videot

Todellinen seikkailuelokuvien klassikko tulee taas – Stephen Sommersin ohjaus keräsi aikanaan massiiviset tuotot Vuoteen 1924 sijoittuvan elokuvan pääosassa nähdään ihastuttava Kirsten Dunst – eteläiselle Kalifornialle on keksitty hauska stuntti Jasmine Tukiainen Iltapululle: Ryhdyin hoitajaksi koronan aikana! Amerikkalaisessa vuoden 2014 scifi-trillerissä on pääosassa Hollywood-suosikki Johnny Depp – katso traileri! Suosittu draamasarja saavuttaa päätöksensä – kuudes ja viimein kausi esitetään nyt televisiossa TV-selvänäkijä Stiina Sahari Iltapululle: Näin sujuu selvänäkeminen TV:ssä!