Meksikolaisen huumeparonin elämästä kertova sarja nyt Suomen televisiossa – herra itse lukee parhaillaan tiilenpäitä

Joaquin Archivaldo Guzmán Loere tunnetaan paremmin lempinimellään El Chapo.

Vuonna 1957 syntynyt El Chapo kylvi elämässään melkoisen määrän kuolemaa ja tuskaa ympärilleen. Siinä valossa onkin huvittavaa, että nimensä kaveri on saanut lyhyehköstä 168 senttimetrin koostaan. El Chapo nimittäin on espanjaa ja tarkoittaa kutakuinkin "pätkää" tai "tumppia".

El Chapo -televisiosarja on Netflixin ja Pohjois-Amerikassa toimivan maksuttoman Univision-kanavan yhteistuotanto meksikolaisen huumeparonin elämästä ja teoista. Pääosaa trillerimäisessä tositapahtumiin löyhästi perustuvassa sarjassa esittää Marco de la O. Ensimmäinen kausi esitettiin alun perin vuonna 2017 Univisionionilta ja vähän sen jälkeen maailmanlaajuisesti Netflixissä. Myös toinen ja kolmas kausi on jo esitetty kummassakin lähteessä.

Ykköskaudessa on yhdeksän jaksoa. Niistä ensimmäisessä El Chapo lupaa toiselle huumehepulle Pablo Escobarille kuljettaa kokaiinilastin USA:han kahdessa vuorokaudessa.

El Chapoa esitetään Nelosella torstaisin kello 23.00. Paroni itse viettää tällä hetkellä elinkautista vankeusrangaistusta Coloradon-osavaltiossa ADX Florence -nimisessä vankilassa. Sinne mies päätyi vuonna 2016 karattuaan ensin jo kertaalleen kiven sisältä.

Julkaistu 09.04.2020

Uusimmat

X-Factorista tuttu räppäri-Sana Iltapululle: Tällä tavalla laihduin! Todellinen seikkailuelokuvien klassikko tulee taas – Stephen Sommersin ohjaus keräsi aikanaan massiiviset tuotot Vuoteen 1924 sijoittuvan elokuvan pääosassa nähdään ihastuttava Kirsten Dunst – eteläiselle Kalifornialle on keksitty hauska stuntti Jasmine Tukiainen Iltapululle: Ryhdyin hoitajaksi koronan aikana! Amerikkalaisessa vuoden 2014 scifi-trillerissä on pääosassa Hollywood-suosikki Johnny Depp – katso traileri!

Videot

X-Factorista tuttu räppäri-Sana Iltapululle: Tällä tavalla laihduin! Todellinen seikkailuelokuvien klassikko tulee taas – Stephen Sommersin ohjaus keräsi aikanaan massiiviset tuotot Vuoteen 1924 sijoittuvan elokuvan pääosassa nähdään ihastuttava Kirsten Dunst – eteläiselle Kalifornialle on keksitty hauska stuntti Jasmine Tukiainen Iltapululle: Ryhdyin hoitajaksi koronan aikana! Amerikkalaisessa vuoden 2014 scifi-trillerissä on pääosassa Hollywood-suosikki Johnny Depp – katso traileri! Suosittu draamasarja saavuttaa päätöksensä – kuudes ja viimein kausi esitetään nyt televisiossa