Mentalisti Noora Karma iloitsee Iltapululle uudesta sarjastaan: Vielä en voi paljastaa!

Noora Karmalla on ollut kädet täynnä töitä esiintymiskoulunsa kanssa.

Mentalisti-taikuri Noora Karma avasi tammikuussa oman esiintymiskoulun Talent Schoolin lapsille ja nuorille. Koulu työllistikin Nooraa alkuvuodesta melkoisesti ja Nooralla meni kovaa.
 
-Muut keikat ovat jatkuneet normaalisti koulun toiminnan ohessa ja esiintyminen yritys- ja yksityistilaisuuksissa jatkunut. Tämä tarkoittikin superkiireistä alkuvuotta, Noora kertoo Iltapululle.

Vaikuttiko korona sitten Nooran elämään mitenkään? Koulu varmaankin suljettiin? 

-Maaliskuussa jouduimme sulkemaan koulun ovet. Samoin kaikki kevään ja kesän esiintymiset peruuntuivat. Onneksi saimme kuitenkin Maagikot-kiertueen päätökseen ennen koronaa.

Koulu ei kuitenkaan sulkenut täysin oviaan. Koulun toiminta jatkui toukokuuhun asti verkko-opetuksena ja kaikki seitsemän koulun opettajaa pystyivät jatkamaan opettamista ja saamaan palkkansa.

-Toukokuussa sitten jatkoimme opetusta taas normaalisti pienryhmissä musiikin, teatterin, tanssin, sirkuksen ja taikuuden saralla. Kesällä meillä on nyt vain aikuisten liikuntatunti, lasten kesäleiri ja juhlapalvelutoimintaa. 

Noora Karmalla on itselleen luvassa tv-töitä jo kesällä.
 
-Olen lähiaikoina vieraillut muutamassa tv-ohjelmassa. Loppukesästä olen myös mukana eräässä isommassa tv-sarjassa. Olen tästä innoissani, formaatti sopii minulle hyvin. Olen hieman valikoiva mihin haluan lähteä mukaan, mutta tämä tuntui omalta. Enempää en saa vielä paljastaa. 

Mikä tv-esiintyminen on jäänyt erityisesti mieleen? Kansalle Noora tuli viimeistään tutuksi, kun hän hypnotisoi Ilkka Kanervan Linnan juhlien jatkojen suorassa lähetyksessä.

-Varmastikin oman tv-sarjan Mentalisti Noora Karma -esiintymiset, kuten livelotto-ennustus. Myöskin Arto Nyberg -ohjelmassa vierailu on ollut minulle tärkeä. Silloin pääsin suuremman yleisön tietoisuuteen. 

Noora Karmalla on yhä haaveita tv-töiden suhteen. Millaisen ohjelman Noora tekisi, jos saisi itse päättää?

-Tv-sarja, jossa pääsisin juontamaan ja tekemään lisäksi  omannäköisiä  juttujani. Sellainen hyvän mielen ohjelma. Taikuuden lisäksi juonnan paljon tilaisuuksia, tätä tekisin mielelläni myös tv:ssä.

Kuva: Noora Karman kotisivut