Miehiä myynnissä: BBC:n dokumentissa tutustutaan Iso-Britannian mies prostituoitujen elämään

Iso-Britanniassa työskentelee arvioiden mukaan noin 100 000 prostituoitua, joista 20% on miehiä.

BBC News uutisoi Iso-Britanniassa prostituoituina työskentelevistä miehistä. Arvioiden mukaan prostituoituja miehiä on Iso-Britanniassa jopa 20 tuhatta. Osa heistä näkee työn positiivisena asiana, kun kaikista haavoittuvaisimmassa asemassa olevat henkilöt joutuvat myymään itseään selviytyäkseen elossa. 

BBC:n "Men for Sale" -ohjelmassa haastateltava olevat miehet kertovat, että työhön sisältyy runsaasti päihteitä, kuten alkoholia ja huumausaineita sekä luonnollisesti seksiä. Suurin osa asiakkaista koostuu sinkkumiehistä, mutta osa haastateltavana oleva mies kertoo, että myös naimisissa olevat miehet ostavat hänen palveluitaan. Alan yleinen tuntihinta on 100 puntaa, mutta hinta saattaa nousta nopeasti, jos asiakkaalla on erikoisia fetissejä tai muita mieltymyksiä, joiden suorittamisesta veloitetaan erikseen. 

Ala on itsessään vaarallinen sekä naisille, että miehille ja sen valvominen on viranomaisille äärimmäisen vaikeaa. 

Prostituoidut mainostavat palveluitaan laillisesti netissä ja sosiaalisessa mediassa. Jopa 80% prostituoiduista käyttää tänä päivänä internetiä markkinoinnin päävälineenä. 

Katso video alapuolelta.  

Julkaistu 20.12.2019

Uusimmat

Radiojuontaja Juha Perälä Iltapululle: Siirryin radiosta televisioon! Sex Tape Suomen Marja Kihlström: Parien avoimuus yllätti! Mentalisti Noora Karma iloitsee Iltapululle uudesta sarjastaan: Vielä en voi paljastaa! Tv-toimittaja Sanna Ukkola Iltapululle: Palaute voi olla julmaakin! Piia Koriseva Iltapululle: Ohjelmani on koronavapaa!

Videot