Millaista olisi vaihtaa kehoa jonkun toisen kanssa – vuoden 2011 yhdysvaltalainen romanttinen komedia pohdiskelee asiaa!

The Change-Up on David Dobkinin ohjaama elokuva.

Moni meistä on varmasti joskus miettinyt sitä, millaista olisi vaihtaa elämää tai edes kehoa jonkun toisen kanssa. Jopa televisiossa tänä päivänä pyörivä Rikkaat ja rahattomat -reality-sarja käsittelee näitä teemoja.

Tällä kertaa tätä kysymystä mietitään amerikkalaisessa romanttisessa komediassa, jota tähdittävät muun muassa sellaiset suositut leffakasvot kuin Ryan Reynolds ja Jason Bateman. Elokuvan on ohjannut myös Kuokkavieraista (Wedding Crashers) tuttu David Dobkin, minkä lisäksi käsikirjoittajien Jon Lucasin ja Scott Moren Kaamea kankkunen -sarjan elokuvat (The Hangover -sarja) ovat monille meistä peruskauraa.

The Change-Upissa vanhat ystävät Dave ja Mitch heräävät eräänä päivänä ja huomaavat osiensa vaihtuneen. Mitch (Ryan Reynolds) on yllättäen päätynyt vastuullisen perheenisän ja lakimiehen rooliin, kun taas Dave (Jason Bateman) on yhtäkkiä näyttelijän pätkätöillä elävä vätys.

Elokuvan arvosana IMDB:ssä on 6,3. Se esitetään TV5:llä tiistaina kello 21.00 ja heti perään keskiviikkona kello 23.50.

Julkaistu 19.05.2020

Uusimmat

Radiojuontaja Juha Perälä Iltapululle: Siirryin radiosta televisioon! Sex Tape Suomen Marja Kihlström: Parien avoimuus yllätti! Mentalisti Noora Karma iloitsee Iltapululle uudesta sarjastaan: Vielä en voi paljastaa! Tv-toimittaja Sanna Ukkola Iltapululle: Palaute voi olla julmaakin! Piia Koriseva Iltapululle: Ohjelmani on koronavapaa!

Videot