Mitä eläimet tekevät, kun olet yksin kotona? Tähän kysymykseen vastaa laadukas vuoden 2016 animaatio!

Lemmikkien salainen elämä (The Secret Life of Pets) esitetään nyt televisiossa alkuperäiskielellään.

Suositut Disneyn Toy Story -elokuvat kertovat siitä, mitä lelut puuhaavat silloin, kun ne omistava lapsi nukkuu tai on poissa paikalta. Vähän samankaltaisesta näkövinkkelistä eläinten touhuja tarkastelee nyt televisiossa nähtävä yhdysvaltalainen 3D-animaatio. Ohjaajana tälle elokuvalle ovat toimineet Chris Renaud ja Yarrow Cheney, joskin moisessa animaatiossa voi maallikon olla vaikea sanoa, mitä kaikkea ohjaajan rooli ylipäätään sisältää. Varmastikin ohjaajat ovat ainakin olleet mukana paimentamassa ääniroolien esittäjiä, joita on tietysti useita. Esimerkiksi koomikkoja Louis C.K. ja Kevin Hart kuullaan vitsailemassa hahmojen ääninä.

Lemmikkien salainen elämä -elokuvan tarina seuraa lemmikkikoiria Maxia ja Dukea niiden seikkaillessa ystävineen New York Cityssä Manhattanin kaduilla. Jatko-osakin julkaistiin vuonna 2019.

Elokuvan taustalta löytyy tuotantoyhtiöt Universal Pictures ja Illumination Entertainment. Lemmikkien salainen elämä tehtiin 75 miljoonan dollarin budjetilla, ja se tuotti peräti 875 miljoonaa lipputuloja. Kyseessä on ennätys muun kuin Disneyn tekemältä animaatiolta, jota kaiken lisäksi myös kriitikot kehuivat. Rotten Tomatoesissakin elokuva sai 73-prosenttisesti myönteisen vastaanoton.

Lemmikkien salainen elämä esitetään TV5:llä lauantaina kello 19.15 sekä heti perään sunnuntaina kello 16.25.

 

Julkaistu 16.05.2020

Uusimmat

Jasmine Tukiainen Iltapululle: Ryhdyin hoitajaksi koronan aikana! Amerikkalaisessa vuoden 2014 scifi-trillerissä on pääosassa Hollywood-suosikki Johnny Depp – katso traileri! Suosittu draamasarja saavuttaa päätöksensä – kuudes ja viimein kausi esitetään nyt televisiossa TV-selvänäkijä Stiina Sahari Iltapululle: Näin sujuu selvänäkeminen TV:ssä! Piinaavan herkullinen klassikkotrilleri vuodelta 1997 pamahtaa taas eetteriin – pääosassa aina yhtä viehättävä Michael Douglas!

Videot

Jasmine Tukiainen Iltapululle: Ryhdyin hoitajaksi koronan aikana! Amerikkalaisessa vuoden 2014 scifi-trillerissä on pääosassa Hollywood-suosikki Johnny Depp – katso traileri! Suosittu draamasarja saavuttaa päätöksensä – kuudes ja viimein kausi esitetään nyt televisiossa TV-selvänäkijä Stiina Sahari Iltapululle: Näin sujuu selvänäkeminen TV:ssä! Piinaavan herkullinen klassikkotrilleri vuodelta 1997 pamahtaa taas eetteriin – pääosassa aina yhtä viehättävä Michael Douglas! 1800-luvun puukkojunkkarit rellestävät kotimaisessa ison budjetin leffassa! – Suurissa rooleissa muun muassa juuri erostaan ilmoittanut suosikkipariskunta