Mitä odottaa kun odotat on elokuva vanhemmuudesta – luvassa todellista A-luokan Hollywood-hömppää

Nimihirviö What to Expect When You're Expecting marssittaa ruutuun suuria amerikkalaistähtiä.

Kriitikot eivät koskaan ymmärrä tietynlaisia elokuvia. Etenkään romanttiset komediat eivät perinteisesti onnistu keräämään kriittistä suosiota, vaikka moni meistä kertookin kyseisen genren olevan se oma suosikki.

Mitä odottaa kun odotat on vuonna 2012 julkaistu elokuva, josta ei tähtiä puutu. Leffaa on päästy markkinoimaan muun muassa Cameron Diazin, Jennifer Lopexin ja Elizabeth Banksin kasvoilla. Näistä neitokaisista JLO ei tunnetusti ole mikään leffakriitikoiden lellikki.

Mikäli kliseinen vauvoihin keskittyvä elokuva ei kuulosta pahalta (ja tämä varmasti toimii melkoisena vedenjakajana katsojien välillä), niin laitapa huvikseen kriitikoiden ryöpyttämä leffa pyörimään sunnuntaina Nelosella kello 14.10!

Julkaistu 19.01.2020

Uusimmat

Radiojuontaja Juha Perälä Iltapululle: Siirryin radiosta televisioon! Sex Tape Suomen Marja Kihlström: Parien avoimuus yllätti! Mentalisti Noora Karma iloitsee Iltapululle uudesta sarjastaan: Vielä en voi paljastaa! Tv-toimittaja Sanna Ukkola Iltapululle: Palaute voi olla julmaakin! Piia Koriseva Iltapululle: Ohjelmani on koronavapaa!

Videot