Mitä yhteistä on Bradley Cooperilla, Jennifer Lawrencella ja Rober De Nirolla? – No tietenkin tämä vuoden 2012 romanttinen komedia!

Unelmien pelikirja (Silver Linings Playbook) on David O. Russellin ohjaama ja käsikirjoittama elokuva.

Pulu aina nauttii paluusta vanhoihin elokuviin, joissa näyttelmässä on tyyppejä, jotka ovat saavuttaneet todellisen maailman maineen vasta myöhemmissä projekteissaan. Tällä tavoin pääsee ikään kuin seurailemaan legendojen kehitystä ja urakaarta.

 

Unelmien pelikirjassa näyttelemässä on paitsi Nälkäpeli-tähti Jennifer Lawrence, myös Lady Gagan kanssa kaikkien huulille itsensä A Star is Born -elokuvassa hivuttanut komistus Bradley Cooper. Lisäksi mukana sekoittamassa pakkaa on gangsterileffojen kestotähti Robert De Niro.

Elokuvan tarinassa leskeksi jäänyt Tiffany (Lawrence) tutustuu Patrickiin (Cooper), joka on muuttanut pakkohoidosta vapauduttuaan takaisin vanhempiensa luokse. Patrickilla on vihanhallintaongelmia, mutta hän yrittää saada avioliittonsa takaisin. Tiffanyn tapaaminen kuitenkin monimutkaistaa kuvioita.

Unelmien pelikirja perustuu Matthew Quickin esikoisromaaniin, ja se sai peräti kahdeksan Oscar-ehdokkuutta. Yksi ehdokkuuksista poiki Lawrencelle parhaan naispääosan palkinnon.

Unelmien pelikirja esitetään Nelosella sunnuntaina kello 21.00. Uusintaesityskin on luvassa heti viikon päästä sunnuntaina kello 15.30.

Julkaistu 24.05.2020

Uusimmat

Radiojuontaja Juha Perälä Iltapululle: Siirryin radiosta televisioon! Sex Tape Suomen Marja Kihlström: Parien avoimuus yllätti! Mentalisti Noora Karma iloitsee Iltapululle uudesta sarjastaan: Vielä en voi paljastaa! Tv-toimittaja Sanna Ukkola Iltapululle: Palaute voi olla julmaakin! Piia Koriseva Iltapululle: Ohjelmani on koronavapaa!

Videot