Etsintäkuulutus: Missä olet, Tuomas Enbuske?

Tuomas Enbuske on kadonnut täysin julkisuudesta.

Monialatoimittaja Tuomas Enbuske on täyttänyt lähivuodet niin monet tv-ohjelmat kuin myös ollut ahkera kolumnien kirjoittaja Iltalehdessä ja Avussa.

Nyt mies on kadonnut kuin maannielemänä. Kolumnit ovat loppuneet ja televisiossakaan miestä ei ole nähty aikoihin.

Aiemmin lähes muutaman minuutin välein Twitter-tiliään päivittänyt Enbuske ei ole päivittänyt tiliään sitten helmikuun, jolloin hän kirjoitti Jörn Donnerin poismenosta.

Aiemmat päivitykset ovat viime vuodelta poislukien Enbusken päivitykset erostaan Eveliina-kihlatustaan, joka on syyttänyt Enbuskea epäasiallisesta käytöksestä häntä kohtaan. Enbuske uhkasi niissä haastaa oikeuteen parin ongelmista kirjoittaneen viikkolehden.

Myös Enbusken Instagram-tili on tyhjentynyt melkein tyystin. Jotta yhtälö olisi mahdollisimman monimutkainen, yhteiskuva vielä aiemman, mutta yhtä nuoren ex-rakkaan Sarianin kanssa on sen sijaan säilynyt.

Enbuske herätti huomiota jo viime keväällä jopa hänelle levottomilla somepäivityksillään. Nyt mies on kokonaan vaiennut.

Kuva: Kuvakaappaus Tuomas Enbusken Instagram-sivuilta.

Julkaistu 13.06.2020

Uusimmat

Radiojuontaja Juha Perälä Iltapululle: Siirryin radiosta televisioon! Sex Tape Suomen Marja Kihlström: Parien avoimuus yllätti! Mentalisti Noora Karma iloitsee Iltapululle uudesta sarjastaan: Vielä en voi paljastaa! Tv-toimittaja Sanna Ukkola Iltapululle: Palaute voi olla julmaakin! Piia Koriseva Iltapululle: Ohjelmani on koronavapaa!

Videot