Muistatko sarjan Enkelin kosketus? Nyt tarjolla on amerikkalais-kanadalainen komediasarja samalta tekijältä

Kadonneen kirjeen arvoitus esitettiin rapakon takana vuosina 2013–2015.

Ah, nimi Enkelin kosketus tuo varmasti monille meistä nostalgisia muistoja mieleen. Kyseistä yhdysvaltalaista draamasarjaa esitettiin Yhdysvalloissa vuosina 1994–2003, ja Suomessakin ainakin suurin piirtein samoihin aikoihin. Sarjan olivat luoneet John Masius ja Martha Williamson.

Nyt Ylellä potkaistaan käyntiin Martha Williamsonin uusi, komediallinen draamasarja nimeltään Kadonneen kirjeen arvoitus. Sarjassa neljä postin työntekijää (näyttelijät Eric Mabius, Kristin Booth, Crystal Lowe ja Geoff Gustafson) lähtevät jäljittämään ihmisiä, joille ei syystä tai toisesta ole saatu toimitettua heille lähetettyjä kirjeitä. Sarja sijoittuu Coloradon-osavaltion Denveriin.

Sarjassa nähtävät kirjeet vievät joukon milloin mihinkin yllättäviin tilanteisiin. Toimittamattomien kirjeiden taustalla on muun muassa ihmiskohtaloita ja katkenneita ihmissuhteista – joskus jopa rikoksiakin. Sarjan suositusikäraja on 12 vuotta.

Sarjan kaikki kolme tuotantokautta esitetään Yle TV1 -kanavalla pikatahtiin. Jaksoja nähdään arkisin niin, että kello 12.30 maissa (joskus 5–20 minuuttia ennemmin tai myöhemmin) on luvassa edellispäivän uusinta, kun taas kello 17.10 on aina luvassa uusi jakso.

Kadonneen kirjeen arvoitus käynnistyy perjantaina kello 17.10, jolloin esitetään sarjan pilottijakso.

Julkaistu 14.05.2020

Uusimmat

Radiojuontaja Juha Perälä Iltapululle: Siirryin radiosta televisioon! Sex Tape Suomen Marja Kihlström: Parien avoimuus yllätti! Mentalisti Noora Karma iloitsee Iltapululle uudesta sarjastaan: Vielä en voi paljastaa! Tv-toimittaja Sanna Ukkola Iltapululle: Palaute voi olla julmaakin! Piia Koriseva Iltapululle: Ohjelmani on koronavapaa!

Videot