Muistatko vielä tämän elokuvan? – Vuoden 2007 animaatio keltaisen perheen edesottamuksista ylsi jättimenestykseen Suomessakin

The Simpsons Movie esitetään jälleen Suomen televisiossa.

Simpsonien perhe on tietysti meille kaikille tuttu. Homer, Bart, Marge, Maggie ja Lisa ovat seikkailleet televisiossa jo aivan järjettömän kauan aikaa. Ensimmäisen kerran hassu periamerikkalainen perhe saapui televisioon vuonna 1989, ja kyseessä on tänä päivänä jo Yhdysvaltojen kaikkien aikojen pisimpään jatkunut piirrossarja ja sitcom. Vuosien varrella jotkut ovat olleet jopa sitä mieltä, että yli 30 vuotta töllössä pyörineen sarjan parhaat päivät ovat jo takana päin.

Tuotantokausia tästä Matt Groeningin luomasta brändistä on esitetty jo 31 kappaletta, ja yhteensä jaksoja on tullut ulos 683 kappaletta.

Vuonna 2007 näki ensi-iltansa The Simpsons Movie. Elokuvan markkinointia varten Vermontin-osavaltion Springfieldissä kaikki kaupungin 7-Eleven-kioskit ja Burger King -ravintolat muutettiin sarjan intialaisen Apu-kauppiaan Kwik-E-Marteiksi. Kyseinen intialaishahmohan on sittemmin vähitellen lakaistu pois sarjasta oletetun rasistisuuden takia.

The Simpsons Movie tuotti tekijöilleen aikanaan noin 450 miljoonaa dollaria. Suomessakin elokuva veti teattereihin peräti yli 412 000 ihmistä.

The Simpsons Movie esitetään Subilla keskiviikkona kello 21.00. Kyseessä on ainut ja oikea alkuperäisnäyttelijöiden tähdittämä englanninkielinen versio.

Julkaistu 13.05.2020

Uusimmat

Radiojuontaja Juha Perälä Iltapululle: Siirryin radiosta televisioon! Sex Tape Suomen Marja Kihlström: Parien avoimuus yllätti! Mentalisti Noora Karma iloitsee Iltapululle uudesta sarjastaan: Vielä en voi paljastaa! Tv-toimittaja Sanna Ukkola Iltapululle: Palaute voi olla julmaakin! Piia Koriseva Iltapululle: Ohjelmani on koronavapaa!

Videot