Muksujen oma elokuva lauantai-illassa – muistatko sinä, kun tämä sydäntä lämmittävä elokuvasarja sai ensimmäisen osansa?

Maa aikojen alussa oli kova juttu jo Pulun nuoruudessa.

Oli vuosi 1989, kun kaksi kovaa iskivät yhteen. Maa aikojen alussa -elokuvasarjan ensimmäistä osaa olivat nimittäin vastaavina tuottajina tekemässä sellaiset herrat kuin Steven Spielberg ja George Lucas. Don Bluthin ohjaama dinosauruselokuva tuotti yli 70 miljoonaa dollaria ja sai useita ehdokkuuksia erinäisiin alan palkintoihinkin. Suomessa ensi-iltaa vietettiin 8.12.1989, mutta monet meistä ovat varmastikin tutustuneet elokuvaan vanhoilta kunnon VHS-nauhoilta!

Sanovatko nimet Pikkutassu, Sera, Alli, Petri ja Piikki mitään? 

Maa aikojen alussa: Rohkeiden matka on elokuvasarjan 14. elokuva, joka skippasi kokonaan teatterit ja päätyi saman tien dvd:lle. Elokuva julkaistiin vuonna 2016, ja sitä pääsee nyt katsomaan lauantaina TV5:llä kello 19.00. Suositusikäraja on 7 vuotta. Siitä vain vanhemmatkin nostalgisoimaan!

Julkaistu 22.02.2020

Uusimmat

Luvassa romanttista komediaa vuodelta 2004 – pääosissa Drew Barrymore ja Adam Sandler Julkkiskokki Hans Välimäki tekee paluun uudessa sarjassa – nämä julkisuuden henkilöt ruokaohjelmassa muun muassa nähdään Tänään se viimein tulee – Madventuresin uudet jaksot ovat täällä taas! Vuoden 2014 toimintajännärissä pääosissa Liam Neeson ja Julianne Moore - katso traileri Tositapahtumiin perustuva elokuva vuorikiipeilijästä, joka jäi viideksi päiväksi jumiin – selviytyi ihmeen kaupalla

Videot

Luvassa romanttista komediaa vuodelta 2004 – pääosissa Drew Barrymore ja Adam Sandler Julkkiskokki Hans Välimäki tekee paluun uudessa sarjassa – nämä julkisuuden henkilöt ruokaohjelmassa muun muassa nähdään Tänään se viimein tulee – Madventuresin uudet jaksot ovat täällä taas! Vuoden 2014 toimintajännärissä pääosissa Liam Neeson ja Julianne Moore - katso traileri Tositapahtumiin perustuva elokuva vuorikiipeilijästä, joka jäi viideksi päiväksi jumiin – selviytyi ihmeen kaupalla Uusi mustan huumorin amerikkalaissarja alkaa – Yhdysvalloissakin nähtiin ensimmäiset jaksot vasta elokuussa 2019