Mustan huumorin komediaa Australiasta ja Yhdysvalloista – elokuva tehty vuonna 2014

Kill Me Three Times on Kriv Stendersin ohjaama trillerikomedia.

Musta huumori on vaikea taiteen laji. Makaabereista asioista vitsin vääntäminen ei ole kovin helppoa, mutta toisaalta niiden vitsejen ei sitten välttämättä tarvitse olla niin kovin hyviä. Riittää, että on kylmä ja karmaiseva meno.

Kill Me Three Timesissa palkkatappaja Charlie (Simon Pegg) saapuu australialaiseen pikkukaupunkiin paikallisen pubinpitäjän (Callan Mulvey) pyynnöstä. Palkkatappajan tehtävän on selvittää, onko kapakoitsijan vaimolla salasuhde. Kuten elokuvan nimikin kertoo, juonessa saattaa tulla tuore vainaa jos toinenkin.

Kill Me Three Times on kuvattu läntisessä Australiassa. Tarina kerrotaan kolmesn eri hahmon näkökulmista.

Elokuva ei ollut mikään menestys. Kriitikot riepottelivat Rotten Tomatoesissa elokuvaa, ja vain 16 % heistä antoi sille myönteisen arvosanan. Erityisesti elokuvan juonta mollattiin. Metacriticissäkin arvosana on ainoastaan 30/100 ja IMDB:ssä 5,9/10.

Ovatko arvostelijat väärässä vai onko Kill Me Three Times elokuva, joka kannattaa katsoa lähinnä kaveriporukalla kilpaa vuoron pelkään pilkaten? Se selviää FRII-kanavalla torstaina kello 21.00 sekä lauantaina kello 22.55!

Julkaistu 11.06.2020

Uusimmat

Radiojuontaja Juha Perälä Iltapululle: Siirryin radiosta televisioon! Sex Tape Suomen Marja Kihlström: Parien avoimuus yllätti! Mentalisti Noora Karma iloitsee Iltapululle uudesta sarjastaan: Vielä en voi paljastaa! Tv-toimittaja Sanna Ukkola Iltapululle: Palaute voi olla julmaakin! Piia Koriseva Iltapululle: Ohjelmani on koronavapaa!

Videot