Nicole Kidman YK:n tulkkina feikkiaksentilla vuoden 2005 elokuvassa – katso traileri

Nicole Kidman pääsee kanavoimaan sisäistä brittiään Tulkki-elokuvassa (The Interpreter).

Englantia voi lausua monella tavalla, ja syntymäpaikka kuuluu usein helposti kunkin näyttelijän puheessa. Sydney Pollackin ohjaamassa Tulkissa australialainen Nicole Kidman pääsee vääntelemään puhettaan jonkin verran, sillä elokuvassa hänen äitinsä on britti ja isänsä afrikkalainen. Toisin sanottuna aussi yrittää esittää jotakin tältä väliltä.

Trailerin Tulkista näet tästä: 

Elokuva menestyi aikoinaan Yhdysvalloissa, mutta ei kovin kummoisesti sen ulkopuolella. IMDB:ssä sillä on 6,3 arvosanana.

Tulkki nähdään TV5:llä keskiviikkona kello 21.00 ja uusintana esimerkiksi perjantain ja lauantain välisenä yönä kello 02.55.

Julkaistu 26.02.2020

Uusimmat

Uusi harvinaislaatuinen mustan huumorin sävyttämä vakoojasarja alkaa – katso traileri! Meksikolaisen huumeparonin elämästä kertova sarja nyt Suomen televisiossa – herra itse lukee parhaillaan tiilenpäitä Yksi suurimmista toimintasarjojen klassikoista tulee taas: päärooleissa parivaljakko Jackie Chan ja Chris Tucker – jatko-osaakin väläytelty! Viime vuoden ahdistava tanskalainen rikossarja uusitaan nyt – jo sarjan alkutilanne on hyvin häiritsevä Tuoreehkoa vuoden 2017 draamaa luvassa – kertoo sveitsiläisestä Alberto Giacomettista

Videot

Uusi harvinaislaatuinen mustan huumorin sävyttämä vakoojasarja alkaa – katso traileri! Meksikolaisen huumeparonin elämästä kertova sarja nyt Suomen televisiossa – herra itse lukee parhaillaan tiilenpäitä Yksi suurimmista toimintasarjojen klassikoista tulee taas: päärooleissa parivaljakko Jackie Chan ja Chris Tucker – jatko-osaakin väläytelty! Viime vuoden ahdistava tanskalainen rikossarja uusitaan nyt – jo sarjan alkutilanne on hyvin häiritsevä Tuoreehkoa vuoden 2017 draamaa luvassa – kertoo sveitsiläisestä Alberto Giacomettista Auliisti arvosteltu vuoden 2006 draama tarjolla – pääosassa aina yhtä valovoimainen Leonardo DiCaprio!