Nyt on luvassa nostalgiaa kerrassaan – televisiossa esitetään ihastuttava vuoden 1984 tieteiskomediaelokuva!

Who you gonna call?

Aah... Nyt saavat kaikki 80-lukua kaiholla muistelevat miehet ja naiset kasvoilleen semmoisen tujauksen nostalgiahöyryjä, että ei paremmasta väliä! Ghostbusters - Haamujengi nimittäin puraisee tuona aikana nuoruuttaan viettäneisiin ja lujaa. Ihan jo valkoinen kummitus kieltomerkin sisälläkin on omiaan nostattamaan kauan kadonneita tunteita pintaan.

Elokuvan tarinassa seurataan kolmea yliopistosta potkut saanutta tiedemiestä, jotka lähtevät jahtaamaan yliluonnollisia ilmiöitä ja kummituksia. Homma paisuu paisumistaan, kunnes pelastettavana on koko New York City. Ei muuta kuin vaahtokarkit tulille!

Haamuja vastaan kamppailemassa on nippu tuttua Hollywood-porukkaa: Bill Murray, Dan Aykroyd ja Sigourney Weaver.

Alkuperäinen jengi oli myöhemmin mukana myös Ghostbusters II -jatko-osassa vuonna 1989, mutta kolmatta elokuvaa ei alustavista suunnitelmista huolimatta saatu tehtyä. Alkuperäisissä elokuvissa myös esiintynyt Harold Ramis nimittäin menehtyi pitkäaikaisen taudin uuvuttamana, minkä lisäksi Bill Murray kieltäytyi jatkamasta rooliaan. Näinpä lisenssin haltija Sony päätti vuonna 2016 tuottaa suoraan alkuperäisestä elokuvasta uudelleenlämmittelyversio, jossa elokuvan kaikki nimihahmot olivat kohutusti naisia.

Ghostbusters - Haamujengi esitetään Subilla maanantaina kello 21.00.

Julkaistu 27.04.2020

Uusimmat

Aina yhtä ajankohtainen ilmastoelokuva esitetään jälleen – pääosissa Dennis Quaid ja Jake Gyllenhaal! Vuoden 2018 parhaana palkittu kotimainen elokuva nyt televisiossa – katso traileri! Juontaja julkaisi ylioppilaskuvansa - katso kuka No kukas ohjaajalegenda siinä treenaa? Will Smithin tähdittämä rakastettu agenttielokuva on täällä taas – on aika pistää ykköset ylle!

Videot

Aina yhtä ajankohtainen ilmastoelokuva esitetään jälleen – pääosissa Dennis Quaid ja Jake Gyllenhaal! Vuoden 2018 parhaana palkittu kotimainen elokuva nyt televisiossa – katso traileri! Juontaja julkaisi ylioppilaskuvansa - katso kuka No kukas ohjaajalegenda siinä treenaa? Will Smithin tähdittämä rakastettu agenttielokuva on täällä taas – on aika pistää ykköset ylle! Ylistetty vuoden 2017 elokuva ivailee taiteelle – katso mielenkiintoinen traileri!