Nyt on taas veikeä reality-konsepti tarjolla – miltä tuntuisi elää luvan kanssa viikko pohattana?

Rikkaat ja rahattomat -sarja sekoittaa varallisuuspakkaa.

Sitä sanotaan, että kaikkeen tottuu – paitsi jääpuikkoon siellä, missä päivä ei paista.

Vaikka ihmisten varallisuudet ja netto-omaisuudet eroavat toisistaan, ei äveriäisyys ole yhtä juhlaa, eikä vähävaraisuuskaan välttämättä ole täyttä tuskaa. Raha ei tee onnelliseksi, eikä rahattomuuskaan kevyimmissä muodoissaan ole aina pelkkää kärsimystä.

Niin tai näin, Rikkaat ja rahattomat tarjoaa katsojilleen kurkistusmahdollisuuden siihen, miltä väliaikaiset suuret rahatilanteen vaihtelut mahtavat näyttää. Sarjan jokaisessa jaksossa kaksi eri varallisuusluokasta tulevaa perhettä laittaa rahansa, kotinsa ja elämäntyylinsä viikoksi vaihtoon. Luvassa on epäilemättä monenlaisia heräämisiä ja oivalluksia!

Ensimmäisessä jaksossa varakkaat Nadja ja Toivo Sukari vaihtavat varallisuuksia vähällä toimeentulevan taiteilijaperheen kanssa.

Iltapulua itseään jännittää tässä sarjassa eniten se, miltä vähävaraisista mahtaa rikkauksien jälkeen tuntua palata omaan arkeensa kokonaisen viikon luksuselämän jälkeen. Ei kai tässä siis auta muu kuin katsoa!

Rikkaat ja rahattomat nähdään Nelosella keskiviikkoisin kello 20.00. Ohjelmasta esitetään yhteensä 10 jaksoa.

Julkaistu 18.03.2020

Uusimmat

Radiojuontaja Juha Perälä Iltapululle: Siirryin radiosta televisioon! Sex Tape Suomen Marja Kihlström: Parien avoimuus yllätti! Mentalisti Noora Karma iloitsee Iltapululle uudesta sarjastaan: Vielä en voi paljastaa! Tv-toimittaja Sanna Ukkola Iltapululle: Palaute voi olla julmaakin! Piia Koriseva Iltapululle: Ohjelmani on koronavapaa!

Videot