Nytpä onkin herkkua tarjolla – etsiväkaksikko Ryan Gosling ja Russell Crowe vuoden 2016 rikoskomediassa!

The Nice Guys on Shane Blackin ohjaama elokuva.

Russell Crow ja Ryan Gosling – siinäpä meillä melkoisia velikultia ja kullannuppuja! Esitelläänpä heppuja hieman!

Uudesta-Seelannista kotoisin oleva Crowe on tätä nykyä 56-vuotias. Karismaattisen kaverin ansioluettelosta löytyy muun muassa sellaisia suosittuja elokuvia kuin L.A. Confidential, The Insider – sisäpiirissä, Gladiator, Kaunis mieli ja tietenkin Les Misérables. On siinä miehellä kiirettä pitänyt!

40-vuotissyntymäpäivää tänä marraskuussa viettävä kanadalaisnäyttelijä Ryan Gosling on myös ehtinyt painaa paljon duunia elokuvan saralla. Muun muassa The Notebook – Rakkauden sivut, Half Nelson, The Big Short ja Blade Runner 2049 ovat olleet miehelle isoja projekteja.

Herrat Gosling ja Crowe lyövät nyt hynttyynsä yhteen synkässä komediassa The Nice Guys, jossa parivaljakko esittää rähjäistä etsiväkaksikkoa. Elokuva perustuu 1970-luvun niljakkaaseen Los Anglesiin, jossa pornotähti kuolee ja nuori tyttö katoaa. Siinäpä meillä mysteeriä kerrakseen!

The Nice Guys ei tuottanut tekijöilleen voittoa kuin noin 13 miljoonaa dollaria, mutta Rotten Tomatoesissa 304 kriitikon joukosta peräti 92 prosenttia ilmaisi kiitollisuutensa myönteisillä arvioilla!

The Nice Guys esitetään Nelosella maanantaina kello 21.00.

Julkaistu 25.05.2020

Uusimmat

Radiojuontaja Juha Perälä Iltapululle: Siirryin radiosta televisioon! Sex Tape Suomen Marja Kihlström: Parien avoimuus yllätti! Mentalisti Noora Karma iloitsee Iltapululle uudesta sarjastaan: Vielä en voi paljastaa! Tv-toimittaja Sanna Ukkola Iltapululle: Palaute voi olla julmaakin! Piia Koriseva Iltapululle: Ohjelmani on koronavapaa!

Videot