Oikeassa Ison-Britannian kuningashuoneessa kuohuu – mutta nyt olisi televisiossa luvassa tv-ensi-illassa brittiläinen elokuva prinssi Charlesista!

Vuoden 2017 elokuva Kuningas Charles III (King Charles III) rantautuu nyt Suomeen.

Meghan Marklen ja prinssi Harryn lähtö Ison-Britannian hovista on laittanut lööpit maassa mullin mallin, mutta nyt olisi elokuvarintamalla luvassa jotakin ihan muuta. Brittiläisessä draamassa Charles nousee kuninkaaksi kuningatar Elisabethin kuoleman jälkeen. Tämän jälkeen Charlesille tehdään lakiehdotus, jota uusi hallitsija ei kuitenkaan suostu kirjoittamaan. Luvassa on kriisi ja mellakoita.

Kuningas Charlesin on ohjannut Rupert Goold. Pääosassa kuninkaana nähdään Tim Pigott-Smith.

TV5:llä sunnuntaina kello 21.00 esitettävä elokuva perustuu Mike Barlettin samannimiseen näytelmään. Trailerin näet tästä: 

Julkaistu 01.03.2020

Uusimmat

Radiojuontaja Juha Perälä Iltapululle: Siirryin radiosta televisioon! Sex Tape Suomen Marja Kihlström: Parien avoimuus yllätti! Mentalisti Noora Karma iloitsee Iltapululle uudesta sarjastaan: Vielä en voi paljastaa! Tv-toimittaja Sanna Ukkola Iltapululle: Palaute voi olla julmaakin! Piia Koriseva Iltapululle: Ohjelmani on koronavapaa!

Videot