Oikeasti aivan pirun hauska yhdysvaltalaiselokuva telkkarissa – katso traileri ja lyhykäinen arvio vuoden 2013 elokuvasta!

Millerit (We're the Millers) on Rawson Thurberin ohjaama komediaelokuva.

Nyt on taas televisiossa luvassa todellista mannaa – ainakin Pulun mielestä. Tämä elokuva lukeutuu nimittäin allekirjoittaneen mielestä yhtiin viime vuosien parhaimpiin viihdepläjäytyksiin.

Millereissä on miltei kaikkea sitä, mitä humoristiselta leffalta voi toivoa. Juoni esimerkiksi on pähkähullu ja hahmot loistavia. Mahtava kuminaama Jason Suidekis esittää huumediileriä, joka tahtoo salakuljettaa kannabista rajan ylitse. Tätä tarkoitusta varten hän palkkaa ympärilleen feikkiperheen, jonka kanssa rikollinen puuhastelu voisi olla vähemmän epäilyttävää. Koko näyttelijäjoukko on toimiva, ja stripparia esittävä Jennifer Anistonkin onnistuu varastamaan valokeilan vähintäänkin kertaalleen...

Koska Millereiden juoni on melko löyhä, jää tilannekomiikalle ja nokkelille sutjautuksille hyvin tilaa. Ilmeisesti näyttelijät ovat itse saaneet luvan revitellä ja heittää läppää, mikä on aina omiaan lisäämään huumoriarvoa.

Ainoa vähemmän hyvä puoli elokuvassa on sen juoni, joka kaivetaan loppupuolella takaisin esiin paljon hauskemman road movie -meiningin keskellä. Silti elokuva saa Pululta arvosanaksi helpon yhdeksikön!

Millerit esitetään Nelosella tiistaina kello 21.00 ja sunnuntaina kello 18.45. Suuri suositus!

Julkaistu 15.06.2020

Uusimmat

Radiojuontaja Juha Perälä Iltapululle: Siirryin radiosta televisioon! Sex Tape Suomen Marja Kihlström: Parien avoimuus yllätti! Mentalisti Noora Karma iloitsee Iltapululle uudesta sarjastaan: Vielä en voi paljastaa! Tv-toimittaja Sanna Ukkola Iltapululle: Palaute voi olla julmaakin! Piia Koriseva Iltapululle: Ohjelmani on koronavapaa!

Videot