Onko tämä reality-sarjoista se kaikista tulenarin? – Tässä tulee Lapsi tuntemattoman kanssa

Tänään Nelosella alkaa pyöriä tv-ohjelma, jonka raflaavuus alkaa jo provosoivasta nimestä.

Big Brotherissa laitettiin aikanaan joukko toisilleen tuntemattomia ihmisiä asumaan ja bilettämään keskenään. Temptation Islandissa pistettiin parisuhteet testiin houkutusten äärellä. Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa mentiin naimisiin ilman minkäänlaista deittailua tai parisuhteen muodostamista ennakkoon. Nyt puolestaan Jenna Aleksandrovan juontamassa reality-sarjassa hankitaan lapsi täysin tuntemattoman kanssa.

Moni voi tässä kohtaa kyseenalaistaa, onko mikään enää pyhää.

Tenavien tunteilla ei Lapsi tuntemattoman kanssa -sarjassa onneksi sentään lähdetä leikkimään. Ohjelma nimittäin kertoo pääasiassa ihmisistä, joiden suurin toive on saada lapsi, mutta heillä ei syystä tai toisesta ole siihen mahdollisuuksia. Esimerkiksi voi ottaa naiset, joilla biologinen kello tikittää, mutta kumppani puuttuu viereltä. Moisessa tilanteessa vaihtoehtona on tavallisesti joko pariutua nopeasti ihan vain jonkun kanssa tai unohta lapsihaave kokonaan. Lapsi tuntemattoman kanssa tarjoaa mahdollisuuden eräänlaiseen kompromissiin.

Aika näyttää, millaisen vastaanoton uusi reality tulee samaan. Ristiriitaisuudestaan huolimatta ohjelman tarkoitusperät vaikuttaisivat hyviltä. Eniten yhtälössä mietityttänee se miksi asiasta ylipäätään tehdään julkista ohjelmaa ja millaisilla motiiveilla sarjaan on mahdollisesti lähdetty mukaan.

Lapsi tuntemattoman kanssa käynnistyy Nelosella maanantaina kello 21.00.

Julkaistu 16.03.2020

Uusimmat

Jasmine Tukiainen Iltapululle: Ryhdyin hoitajaksi koronan aikana! Amerikkalaisessa vuoden 2014 scifi-trillerissä on pääosassa Hollywood-suosikki Johnny Depp – katso traileri! Suosittu draamasarja saavuttaa päätöksensä – kuudes ja viimein kausi esitetään nyt televisiossa TV-selvänäkijä Stiina Sahari Iltapululle: Näin sujuu selvänäkeminen TV:ssä! Piinaavan herkullinen klassikkotrilleri vuodelta 1997 pamahtaa taas eetteriin – pääosassa aina yhtä viehättävä Michael Douglas!

Videot

Jasmine Tukiainen Iltapululle: Ryhdyin hoitajaksi koronan aikana! Amerikkalaisessa vuoden 2014 scifi-trillerissä on pääosassa Hollywood-suosikki Johnny Depp – katso traileri! Suosittu draamasarja saavuttaa päätöksensä – kuudes ja viimein kausi esitetään nyt televisiossa TV-selvänäkijä Stiina Sahari Iltapululle: Näin sujuu selvänäkeminen TV:ssä! Piinaavan herkullinen klassikkotrilleri vuodelta 1997 pamahtaa taas eetteriin – pääosassa aina yhtä viehättävä Michael Douglas! 1800-luvun puukkojunkkarit rellestävät kotimaisessa ison budjetin leffassa! – Suurissa rooleissa muun muassa juuri erostaan ilmoittanut suosikkipariskunta