Oscar-palkittu vuoden 2016 scifi-elokuva televisiossa – Rotten Tomatoesissa peräti 94 % arvioista myönteisiä!

Yhdysvaltalaisen Arrivalin ohjasi Denis Villeneuve.

Maapallon ulkopuolinen elämä on aina kiinnostanut niin tavallisia tallaajia kuin elokuvantekijöitäkin. Arrivalissa avaruudesta saapuu kaksitoista avaruusalusta maapallolle ja kielitieteilijä Louise Banks (Amy Adams) lähtee selvittämään avaruusolioiden aikeita.

Arrival sai aikanaan Oscar-palkinnon parhaasta äänimiksauksesta. Lisäksi se oli ehdolla peräti seitsemässä muussa kategoriassa. Laatua olisi siis nyt tarjolla! Traileri tulee tässä: 

Arrival esitetään Nelosella sunnuntaina kello 21.30.

Julkaistu 08.03.2020

Uusimmat

Aina yhtä ajankohtainen ilmastoelokuva esitetään jälleen – pääosissa Dennis Quaid ja Jake Gyllenhaal! Vuoden 2018 parhaana palkittu kotimainen elokuva nyt televisiossa – katso traileri! Juontaja julkaisi ylioppilaskuvansa - katso kuka No kukas ohjaajalegenda siinä treenaa? Will Smithin tähdittämä rakastettu agenttielokuva on täällä taas – on aika pistää ykköset ylle!

Videot

Aina yhtä ajankohtainen ilmastoelokuva esitetään jälleen – pääosissa Dennis Quaid ja Jake Gyllenhaal! Vuoden 2018 parhaana palkittu kotimainen elokuva nyt televisiossa – katso traileri! Juontaja julkaisi ylioppilaskuvansa - katso kuka No kukas ohjaajalegenda siinä treenaa? Will Smithin tähdittämä rakastettu agenttielokuva on täällä taas – on aika pistää ykköset ylle! Ylistetty vuoden 2017 elokuva ivailee taiteelle – katso mielenkiintoinen traileri!