Paljon puhuttu, parjattu ja kohuttu naisnäyttelijöiden tähdittämä klassikon uusioversio nyt televisiossa – peräisin vuodelta 2016

Who you gonna call?

Ei ole kuin noin kaksi viikkoa, kun Pulu viimeksi kysyi uutisen alussa saman englanninkielisen kysymyksen. Tuolloin aiheena oli ikiaikaisen klassikon paluu kotimaiseen eetteriin. Silloin televisioaalloilla nimittäin esitettiin vuoden 1984 ajaton klassikko Ghostbusters - Haamujengi.

Jo tuolloin pari viikkoa sitten tuli kerrottua siitä, kuinka Ghostbusters-tarina lämmiteltiin uudelleen vuonna 2016 niin, että koko miehistä ennen koostunut jengi oli korvattu naisilla. Nyt luvassa on tuo kyseinen uusioversio.

Kun yllättävä nais-casting-päätös aikanaan tuli ensimmäistä kertaa julki, kritisoi sitä moni ajatuksella "mihin tämä maailma on menossa" ja "kyllä se naispuolinen Jane Bondikin sieltä vielä tulee". Lisäksi moni piti linjausta halpana markkinointikikkana.

Tuoreessa Ghostbustersissa pääosissa nähdään naiset Melissa McCarthy, Kristen Wilg, Kate McKinnon ja Leslie Jones. Elokuva tehtiin 144 miljoonan dollarin budjetilla, ja se tuotti 229,1 miljoonaa dollaria lippuluukulla. Alun perin elokuvalle lupailtiin myös jatkoa, mutta lipputuloja ei lopulta pidetty tarpeeksi hyvinä siihen nähden.

Naisten Ghostbusters nähdään Subilla maanantaina kello 21.00 sekä seuraavan perjantain ja lauantain välisenä yönä kello 0.45.

Julkaistu 11.05.2020

Uusimmat

Radiojuontaja Juha Perälä Iltapululle: Siirryin radiosta televisioon! Sex Tape Suomen Marja Kihlström: Parien avoimuus yllätti! Mentalisti Noora Karma iloitsee Iltapululle uudesta sarjastaan: Vielä en voi paljastaa! Tv-toimittaja Sanna Ukkola Iltapululle: Palaute voi olla julmaakin! Piia Koriseva Iltapululle: Ohjelmani on koronavapaa!

Videot