Perjantai-iltana televisiossa nähdään elokuva, joka synnytti Hollywoodin puhutuimman parin – oletko juorulööppisi lukenut?

Mr. & Mrs. Smith oli käänteentekevä projekti kahdelle leffataivaan suurimmista tähdistä.

Elokuvassa Mr. & Mrs. Smith on todella erikoinen juoni. John ja Jane ovat aviopari, jotka eivät edes muista milloin he viimeksi, noh, puluilivat keskenään. Yksi kompastuskivi liitossa saattaa olla kommunikaation ja rehellisyyden puute, sillä molemmat ovat salaa ammattitappajia. Ja tuorein keikka molemmille on tappaa toisensa – tietämättä, että tuore kylmättävä olisi juurikin se oma puoliso. Menikö monimutkaiseks? Ei se mitään!

Mr. & Mrs. Smith ei aikanaan saanut valtavan hyvää vastaanottoa, mutta silti se on vaivihkaa jäänyt historiankirjoihin. Frendien Jennifer Anistonin kanssa naimissa ollut Brad Pitt nimittäin vaihtoi leffan kuvausten aikana aika lailla lennosta vastanäyttelijäänsä Angelina Jolieen!

Hollywoodin kuumin pari, Brangelina, erosi toisistaan räiskyvästi viime vuonna. Rakkauden ensihetkiä pääset silti katsomaan elokuvassa kello 21.00 alkaen Subilla!

Julkaistu 17.01.2020

Uusimmat

Robert Downey Jr. kaksi Oscar-ehdokkuutta keränneessä modernissa klassikossa – vanha kunnon piipunpolttelija on täällä taas! Vuorossa nyt vuoden 1991 klassinen toimintaseikkailu – pääosissa muun muassa Kevin Costner, Morgan Freeman Vuorossa Cannesissa palkittu vuoden 2016 komediadraama – pääosissa Viggo Mortensen ja Frank Langella Oletko koskaan miettinyt, miltä Angelina Jolie näyttäisi blondina? Tässä elokuvassa – ja sen trailerissa – se selviää! Rakastettu vanhan linjan amerikkalaisnäyttelijä kuoli kuun alussa – sen kunniaksi televisiossa yksi hänen arvostetuimmista elokuvistaan

Videot

Robert Downey Jr. kaksi Oscar-ehdokkuutta keränneessä modernissa klassikossa – vanha kunnon piipunpolttelija on täällä taas! Vuorossa nyt vuoden 1991 klassinen toimintaseikkailu – pääosissa muun muassa Kevin Costner, Morgan Freeman Vuorossa Cannesissa palkittu vuoden 2016 komediadraama – pääosissa Viggo Mortensen ja Frank Langella Oletko koskaan miettinyt, miltä Angelina Jolie näyttäisi blondina? Tässä elokuvassa – ja sen trailerissa – se selviää! Rakastettu vanhan linjan amerikkalaisnäyttelijä kuoli kuun alussa – sen kunniaksi televisiossa yksi hänen arvostetuimmista elokuvistaan Feministi Ellen Page raskaaksi tulevana lukiotyttönä – elokuva on hitti vuodelta 2007