Perjantain supertärppi: Rakastettu vuoden 1994 klassikko Suomen televisiossa ensimmäistä kertaa tasan neljään vuoteen – IMDB:ssäkin huikea arvosana!

Rita Hayworth – avain pakoon tunnettaneen Suomessakin paremmin kansainvälisellä nimellään The Shawshank Redemption.

No nyt. Nyt olisi melkoista klassikkoa tarjolla – nimittäin vuoden 1994 draamaelokuva, joka perustuu Stephen Kingin pienoisromaaniin. Elokuva kertoo tarinan pankkiirista, joka päätyy Shawshakin vankilaan vaimonsa ja tämän rakastajan murhasta.

Kiistattoman klassikon on ohjannut Frank Darabont, ja rooleissa nähdään esimerkiksi vanha kunnon Morgan Freeman. Elokuvan arvosana IMDB:ssä on huimat 9,3, ja se oli ehdolla peräti seitsemään Oscariin, joskaan voittoa ei tullut yhdessäkään kategoriassa.

Trailerin näet tästä:

Rita Hayworth – avain pakoon esitetään MTV3:lla perjantaina 22.35 alkaen. Hauskana anekdoottina viimeisin esitys nähtiin Subilla tasan neljä vuotta sitten eli 6.3.2016.

Julkaistu 06.03.2020

Uusimmat

Radiojuontaja Juha Perälä Iltapululle: Siirryin radiosta televisioon! Sex Tape Suomen Marja Kihlström: Parien avoimuus yllätti! Mentalisti Noora Karma iloitsee Iltapululle uudesta sarjastaan: Vielä en voi paljastaa! Tv-toimittaja Sanna Ukkola Iltapululle: Palaute voi olla julmaakin! Piia Koriseva Iltapululle: Ohjelmani on koronavapaa!

Videot