Pidetyn brittiläisen viihdeohjelman toinen kausi alkaa – sisältää stand up -komediaa, musiikkia ja paljon muuta

Michael McIntyre's Big Show on brittiläisen stand up -koomikon Michael McIntyren juontama suuri show. Tietenkin.

Tänä tylsänä aikana, jolloin ihmisten on pakostikin vietettävä runsaasti aikaa kotona neljän seinän sisällä, ovat viihdeohjelmat nousseet arvoon arvaamattomaan. Tässä vaiheessa monille maistuu varmasti myös Michael McIntyre's Big Show -ohjelma, vaikka mitenkään suunnattoman tuore kattaus ei nyt luvassa olekaan. Toinen kausi on nimittäin esitetty kotimaassaan Isossa-Britanniassa ensimmäisen kerran jo vuoden 2016 lopussa.

Ohjelmassa nähdään milloin mitäkin viihteellistä. Usein mukana on julkkisvieraita, musiikkiesityksiä, komediallisia sketsejä ja niin edespäin. Itse asiassa sarjaa voisi aika hyvin verrata vaikkapa kotimaiseen Posseen tai Putoukseen. Toisen kauden ensimmäisessä jaksossa nähdään muun muassa tähdet Olly Murs ja Ellie Goulding. Seuraavissa jaksoissa puolestaan esiintyvät esimerkiksi OneRepublic, Rick Astley, Sting ja Jamie Oliver.

Briteissä nauhoitetusta show'sta on tehty tähän mennessä jo viisi kautta. Ensimmäinen näistä esitettiin kotimaassaan vuonna 2016 ja viimeisin viime vuoden jouluna. 

Toisen kauden jaksot esitetään TV2:lla perjantaisin kello 21.00.

Julkaistu 10.04.2020

Uusimmat

Piinaavan herkullinen klassikkotrilleri vuodelta 1997 pamahtaa taas eetteriin – pääosassa aina yhtä viehättävä Michael Douglas! 1800-luvun puukkojunkkarit rellestävät kotimaisessa ison budjetin leffassa! – Suurissa rooleissa muun muassa juuri erostaan ilmoittanut suosikkipariskunta Salarakas-Marika Iltapululle: Olen tyylikkäästi seksikäs! Kiusaaminen on p*******ä – nyt luvassa on tuttuja näyttelijöitä kuhiseva, aihepiiriä käsittelevä tuore brittisarja Salkkari-Irina Vartia Iltapululle: Haluan juontajaksi!

Videot

Piinaavan herkullinen klassikkotrilleri vuodelta 1997 pamahtaa taas eetteriin – pääosassa aina yhtä viehättävä Michael Douglas! 1800-luvun puukkojunkkarit rellestävät kotimaisessa ison budjetin leffassa! – Suurissa rooleissa muun muassa juuri erostaan ilmoittanut suosikkipariskunta Salarakas-Marika Iltapululle: Olen tyylikkäästi seksikäs! Kiusaaminen on p*******ä – nyt luvassa on tuttuja näyttelijöitä kuhiseva, aihepiiriä käsittelevä tuore brittisarja Salkkari-Irina Vartia Iltapululle: Haluan juontajaksi! Pölhö vuoden 2015 yhdysvaltalaiskomedia tulee taas – rooleissa muun muassa naiskoomikko, miesshowpainija ja kuuluisa koripalloilija!