Pölhö vuoden 2015 yhdysvaltalaiskomedia tulee taas – rooleissa muun muassa naiskoomikko, miesshowpainija ja kuuluisa koripalloilija!

Ihan yössä (Trainwreck) on Judd Apatow'n ohjaama romanttinen komedia.

Vaikka kaikki varmasti tykkäävät niin sanotuista "paperilla laadukkaista leffoista", on joskus kiva vaihtaa ihan vain vapaalle. Silloin voi laittaa pyörimään vaikkapa älyvapaata jenkkihömppää ja pistää uunipizzan tulille! Rentoa elokuvaa katsellessa voi kaverin ja puolisonkin kanssa heittää kevyttä läppää välittämättä liikaa siitä, jos jokin kohta menee hieman ohi.

Suositun naiskoomikko Amy Schumerin tähdittämä elokuva Ihan yössä lienee yksi näistä elokuvista, jotka voi katsoa halutessaan vaikka puolellakin silmällä. Elokuvan juonessa aikakauslehden toimittaja Amy (Amy Schumer) ryyppää, polttaa pilveä, harrastaa sinkkusuhteita ja seurustelee samanaikaisesti. Yhtäkkinen rakastuminen kuitenkin antaa Amyn elämälle uuden suunnan.

Schumerin lisäksi keskeisessä roolissa nähdään myös Bill Hader. Tämän lisäksi hieman yllättäen elokuvassa nähdään myös showpainija John Cenan ja kuuluisan koripalloilija LeBron Jamesin kaltaisia tähtiä. LeBron esittää elokuvassa itseään.

Ihan hömppää ei Ihan yössä itse asiassa kriitikoiden mielestä ollut. Rotten Tomatoesissa peräti 84 prosenttia arvostelijoista nimittäin jätti elokuvalle myönteisen arvion.

Ihan yössä nähdään TV5:llä ensin maanantaina kello 22.00 ja sitten torstaina kello 23.45. Kolmas esitys tuleekin sitten ulos FRII-kanavalla sunnuntaina kello 17.40.

Julkaistu 31.05.2020

Uusimmat

Radiojuontaja Juha Perälä Iltapululle: Siirryin radiosta televisioon! Sex Tape Suomen Marja Kihlström: Parien avoimuus yllätti! Mentalisti Noora Karma iloitsee Iltapululle uudesta sarjastaan: Vielä en voi paljastaa! Tv-toimittaja Sanna Ukkola Iltapululle: Palaute voi olla julmaakin! Piia Koriseva Iltapululle: Ohjelmani on koronavapaa!

Videot