Quentin Tarantinon vuoden 1997 klassikko nähdään nyt Subilla – kyseessä romaaniin perustuva rikostrilleri

Arvostettu Jackie Brown esitetään maanantaina Subilla.

Quentin Tarantino on tullut tunnetuksi lukuisista erikoisella tyylillä toteutetuista elokuvistaan. Tällaisiin lukeutuu myös Jackie Brown, joka perustuu Elmore Leonardin romaaniin nimeltä Rommipunssi. Elokuva kertoo lentoemännästä (Pam Grier), joka hoitelee viattoman työnsä ohella huume- ja asekauppaan liittyviä pisneksiä.

Jackie Brownissa nähdään nimikkoroolissa muun muassa vanha kunnon Samuel L. Jackson. IMDB:ssä klassikolla on arvosanana 7,5.

Nostalgiaa pääsee fiilistelemään Subilla maanantaina kello 21.00.

Julkaistu 27.01.2020

Uusimmat

Aku Hirviniemi jaksaa viihdyttää - Jormakin on nyt esillä Lola vaihtoi jo bikineihin - upea näky Mitä yhteistä on Bradley Cooperilla, Jennifer Lawrencella ja Rober De Nirolla? – No tietenkin tämä vuoden 2012 romanttinen komedia! Sunnuntaina lapsiperheille luvassa laatua – nimittäin Disneyn vuoden 2015 suomeksi puhuttu animaatioelokuva! Muistatteko vielä Rojua, Rojua -ohjelman Pauliinan? Tältä hän näyttää nyt

Videot

Aku Hirviniemi jaksaa viihdyttää - Jormakin on nyt esillä Lola vaihtoi jo bikineihin - upea näky Mitä yhteistä on Bradley Cooperilla, Jennifer Lawrencella ja Rober De Nirolla? – No tietenkin tämä vuoden 2012 romanttinen komedia! Sunnuntaina lapsiperheille luvassa laatua – nimittäin Disneyn vuoden 2015 suomeksi puhuttu animaatioelokuva! Muistatteko vielä Rojua, Rojua -ohjelman Pauliinan? Tältä hän näyttää nyt Uusi Räikkönen F1-kisoihin?