Quentin Tarantinon vuoden 1997 klassikko nähdään nyt Subilla – kyseessä romaaniin perustuva rikostrilleri

Arvostettu Jackie Brown esitetään maanantaina Subilla.

Quentin Tarantino on tullut tunnetuksi lukuisista erikoisella tyylillä toteutetuista elokuvistaan. Tällaisiin lukeutuu myös Jackie Brown, joka perustuu Elmore Leonardin romaaniin nimeltä Rommipunssi. Elokuva kertoo lentoemännästä (Pam Grier), joka hoitelee viattoman työnsä ohella huume- ja asekauppaan liittyviä pisneksiä.

Jackie Brownissa nähdään nimikkoroolissa muun muassa vanha kunnon Samuel L. Jackson. IMDB:ssä klassikolla on arvosanana 7,5.

Nostalgiaa pääsee fiilistelemään Subilla maanantaina kello 21.00.

Julkaistu 27.01.2020

Uusimmat

Oscar-voittaja Denzel Washington janoaa kostoa vuoden 2004 rikoselokuvassa – katso traileri Komea Russell Crow nyt koskettavassa italialaisessa draamassa – ei muuta kuin nenäliinat esiin! Maailman korkeimman vuoren valloituksesta kertova mammuttileffa tuo kankaille kourallisen Hollywood-tähtiä: mukana muun muassa Keira Knightley ja Jake Gyllenhaal Ewan McGregor ja Scarlett Johansson nyt toiminnantäytteisessä scifi-jännärissä vuodelta 2005! Muksujen oma elokuva lauantai-illassa – muistatko sinä, kun tämä sydäntä lämmittävä elokuvasarja sai ensimmäisen osansa?
Oscar-voittaja Denzel Washington janoaa kostoa vuoden 2004 rikoselokuvassa – katso traileri Komea Russell Crow nyt koskettavassa italialaisessa draamassa – ei muuta kuin nenäliinat esiin! Maailman korkeimman vuoren valloituksesta kertova mammuttileffa tuo kankaille kourallisen Hollywood-tähtiä: mukana muun muassa Keira Knightley ja Jake Gyllenhaal Ewan McGregor ja Scarlett Johansson nyt toiminnantäytteisessä scifi-jännärissä vuodelta 2005! Muksujen oma elokuva lauantai-illassa – muistatko sinä, kun tämä sydäntä lämmittävä elokuvasarja sai ensimmäisen osansa? Jo pitkään mainostettu uusi visailuohjelma alkaa viimein Suomessa – pääpotissa 30 000 euroa, juontajana Ellen Jokikunnas