Rakastettu brittiläinen draamasarja palaa uunituorein jaksoin – luvassa jo yhdeksäs kausi!

Rimakauhua ja rakkautta (Cold Feet) on suomalaisittainkin valtavan suosittu sarja.

Brittiläiset Suomeen päätyvät draamasarjat ovat melkoinen harvinaisuus. Rimakauhua ja rakkautta aloitti taipaleensa alun perin Isossa-Britanniassa vuonna 1997. Siitä tehtiin vuoteen 2003 mennessä viisi kautta, jotka esitettiin täällä kylmässä pohjolassa vuosina 2000–2003. Uudelleen sarja lämmiteltiin kotimaassaan vasta 13 vuotta myöhemmin 2016, ja Suomessa päästiin seuraamaan uutta tuotantokautta vuosi tämän jälkeen. Tärkeimmistä näyttelijöistä olivat edelleen mukana kaikki lukuun ottamatta Helen Baxendalen hahmoa Rachelia.

Hauskana anekdoottina huomautettakoon, että kotimainen Hesburger myi vuonna 2006 sarjan dvd-levyjä. Se jos jokin kertoo siitä, kuinka kuumaa hottia Rimakauhua ja rakkautta aikanaankin oli.

Nyt sarja on edennyt jo yhdeksännelle kaudelleen. Sen kuusi uutta jaksoa esitettiin kotimaassaan tammikuun ja helmikuun aikana, eikä suomalaisten fanien tarvinnut odottaa niitä paria kuukautta pidempään. Uunituoretta materiaalia olisi siis nyt luvassa AVA-kanavalla tiistaisin kello 21.00.

Sarjan luoja Mike Bullen on vahvistanut, että tämän kauden jälkeen sarja päätyy takaisin tauolle.