Rakastettu saksalaisarja tekee jälleen paluun – Bruno Schumann on täällä taas!

Kriminalisti (Der Kriminalist) on suosittu Berliiniin sijoittuva saksalainen rikossarja.

Suomen televisiossa ei ole koskaan pyörinyt mitenkään hirveän paljon saksalaisia produktioita. Äkkiseltään mieleen tulevat ainoastaan aikanaan arki-iltapäivissä pyörinyt Marienhof-niminen legendaarinen saippuasarja sekä vanha kunnon rikosohjelma Poliisikoira Rex. Kun samaan syssyyn heitetään vielä Kriminalisti, voidaan nopeasti todeta, että saksalaiset poliisisarjat ainakin ovat suomalaisittain varsin vientikelpoista kamaa. Hittisarja Marienhof olkoon siis tässä tapauksessa se poikkeus, joka vahvistaa säännön!

Kriminalisti on edennyt jo 13. kaudelleen, ja jälleen olisi luvassa viisi kappaletta piinaavan jännittäviä jaksoja. Ensimmäinen jakso on nimeltään Muurin varjossa, ja siinä mies löytyy surmattuna työpaikkansa läheisestä pakolaiskeskuksesta. Tapauksesta tiedetään ennakkoon, että yksi keskuksen asukkaista oli riidellyt rajusti uhrin kanssa aiemmin. Mutta tarkoittaako tämä johtolanka mitään? Se selviää jaksossa!

Kriminalisti on pyörinyt televisioissa vuodesta 2006 saakka. Bruno Schumannin roolissa nähdään edelleen karismaattinen kaljupää Christian Berkel. Ohjelman uudet jaksot nähdään YLE TV1 -kanavalla sunnuntaisin kello 19.30 alkaen.

Julkaistu 29.03.2020

Uusimmat

Radiojuontaja Juha Perälä Iltapululle: Siirryin radiosta televisioon! Sex Tape Suomen Marja Kihlström: Parien avoimuus yllätti! Mentalisti Noora Karma iloitsee Iltapululle uudesta sarjastaan: Vielä en voi paljastaa! Tv-toimittaja Sanna Ukkola Iltapululle: Palaute voi olla julmaakin! Piia Koriseva Iltapululle: Ohjelmani on koronavapaa!

Videot