Ranskalainen koko perheen 3D-animaatioelokuva vuodelta 2011 tulee taas – puhuttu suomeksi!

Kaunotar ja Monsteri - Seikkailu Pariisissa on ranskalaisen Bibo Bergeronin ohjaama elokuva.

Kaikki varmastikin muistavat vanhan Disney-klassikon Kaunotar ja hirviö. Elokuva julkaistiin vuonna 1991, mutta se ei suinkaan ollut alkuperäisteos. Aikaisin tunnettu versio samasta sadusta on peräisin jo vuodelta 1740, jolloin sen julkaisi ranskalainen Gabrielle-Suzanne Barbot de Villeneuve.

Kaunotar ja Monsteri - Seikkailu Pariisissa tuo nimenä mieleen Kaunottaren ja hirviön, mutta englannin kielessä samaa yhtäläisyyttä ei ole. Englanninkielinen nimi elokuvalle, A Monster in Paris, ei edes muistuta Disney-elokuvan nimeä Beauty and the Beast.

Nyt televisiossa nähtävässä elokuvassa eletään vuotta 1910. Ystävykset Raoul ja Emile tekevät kokeen pienelle kirpulle, joka kasvaakin vahingossa kahden metrin korkuiseksi hirviöksi. Kaveruksilta karkaava kookas kirppu saakin pian koko Pariisin paniikin valtaan.

Rotten Tomatoesissa elokuvasta ilmoitti pitävänsä 87 prosenttia 23 kriitikosta. IMDB-arvosana elokuvalle puolestaan on 6,7.

Kaunotar ja Monsteri - Seikkailu Pariisissa esitetään Subilla sunnuntaina kello 15.05. Elokuva on puhuttu suomeksi ja sen suositusikäraja on 7 vuotta.

Julkaistu 10.05.2020

Uusimmat

X-Factorista tuttu räppäri-Sana Iltapululle: Tällä tavalla laihduin! Todellinen seikkailuelokuvien klassikko tulee taas – Stephen Sommersin ohjaus keräsi aikanaan massiiviset tuotot Vuoteen 1924 sijoittuvan elokuvan pääosassa nähdään ihastuttava Kirsten Dunst – eteläiselle Kalifornialle on keksitty hauska stuntti Jasmine Tukiainen Iltapululle: Ryhdyin hoitajaksi koronan aikana! Amerikkalaisessa vuoden 2014 scifi-trillerissä on pääosassa Hollywood-suosikki Johnny Depp – katso traileri!

Videot

X-Factorista tuttu räppäri-Sana Iltapululle: Tällä tavalla laihduin! Todellinen seikkailuelokuvien klassikko tulee taas – Stephen Sommersin ohjaus keräsi aikanaan massiiviset tuotot Vuoteen 1924 sijoittuvan elokuvan pääosassa nähdään ihastuttava Kirsten Dunst – eteläiselle Kalifornialle on keksitty hauska stuntti Jasmine Tukiainen Iltapululle: Ryhdyin hoitajaksi koronan aikana! Amerikkalaisessa vuoden 2014 scifi-trillerissä on pääosassa Hollywood-suosikki Johnny Depp – katso traileri! Suosittu draamasarja saavuttaa päätöksensä – kuudes ja viimein kausi esitetään nyt televisiossa