Renny Harlinin mielipiteitä jakanut klassikko vie katsojansa kylmiin vesiin – pääosissa muun muassa Saffron Burrows ja Samuel L. Jackson

Deep Blue Sea oli aikanaan Harlinille melkoinen testin paikka.

Suomalainen Renny Harlin on ohjannut urallaan useita melko legendaarisiakin elokuvia. Äkkiseltään mieleen tulevat esimerkiksi Die Hard 2 ja Cliffhanger. Sen sijaan Cutthroat Island oli aivan järkyttävä floppi. Kurkunleikkaajien saaren budjetti oli 98 miljoonaa dollaria, mutta se tuotti ainoastaan teattereissa ainoastaan 10 miljoonaa – eli teki jokusen miljoonan verran kuuluisaa persnettoa.

Deep Blue Sea merkitsi Harlinille toipumista floppisumasta. Se nimittäin kääri edes noin 80 miljoonan dollarin voitot! Elokuvassa tiedemiesten tutkimat hait villiintyvät ja alkavat napostella ihmisillä.

Harlin-klassikko esitetään Subilla maanantaina kello 21.00.

Julkaistu 17.02.2020

Uusimmat

Radiojuontaja Juha Perälä Iltapululle: Siirryin radiosta televisioon! Sex Tape Suomen Marja Kihlström: Parien avoimuus yllätti! Mentalisti Noora Karma iloitsee Iltapululle uudesta sarjastaan: Vielä en voi paljastaa! Tv-toimittaja Sanna Ukkola Iltapululle: Palaute voi olla julmaakin! Piia Koriseva Iltapululle: Ohjelmani on koronavapaa!

Videot