Roppakaupalla meemejä spawnanneen klassikkorainan paluu tupsahtaa televisioon lauantaiyönä

Muistitko katsoa Uutisankkuri: Ron Burgundyn legenda -elokuvan viime yönä, kun Pulu muistutti? Noh, ei se mitään, sillä tänään on jatko-osaa tarjolla!

Mikäli Will Ferrellin alkuperäinen Uutisankkuri maistui eilen tai silloin joskus aikanaan (ja kellepä meistä ei olisi maistunut), niin nyt olisi luvassa mahdollisuus avata myös uusi luku. Uutisankkuri 2: Legendan paluu laukkasi teattereihin vuonna 2013 eli huimat 9 vuotta alkuperäisen leffan saavuttaman megasuosion jälkeen. Edelleenkin suurissa rooleissa nähdään dynaaminen kaksikko Will Ferrell ja Christina Applegate, mutta tällä kertaa tarina on varsin toisenlainen. Onko elokuva legendaarisen edeltäjänsä veroinen? Se on katsojan mieltymyksistä kiinni!

Uutisankkuri 2: Legendan paluu esitetään FOXilla lauantaina kello 22.00.

Julkaistu 11.01.2020

Uusimmat

Radiojuontaja Juha Perälä Iltapululle: Siirryin radiosta televisioon! Sex Tape Suomen Marja Kihlström: Parien avoimuus yllätti! Mentalisti Noora Karma iloitsee Iltapululle uudesta sarjastaan: Vielä en voi paljastaa! Tv-toimittaja Sanna Ukkola Iltapululle: Palaute voi olla julmaakin! Piia Koriseva Iltapululle: Ohjelmani on koronavapaa!

Videot