Sota-ajat läpieläneen Roman Garyn omaelämäkerrallinen elokuva tv:ssä – katso traileri vuoden 2017 versiosta

Aamunkoiton lupaus kertoo tarinan ranskalaisen monitoimimiehen elämästä.

Onko nimi Romain Gary tuttu? Ei se mitään! Kyseessä oli Vilnassa syntynyt ja Varsovassa kasvanut juutalaisperheen poika, joka eli ison osan elämästään Ranskassa toisen maailmansodan aikoihin. Gary kunnostautui esimerkiksi kirjailijana, elokuvaohjaajana, taistelulentäjänä ja diplomaattina.

Nyt Yle Teemalla esitetään keskiviikkona kello 21.30 elokuva Aamunkoiton lupaus vuodelta 2017, mutta elokuvasta nähtiin ensimmäinen versio jo vuonna 1970. Molemmat elokuvat on nimetty Garyn oman kirjan mukaan.

Kiinnostuitko? Tsekkaa traileri tästä:

Julkaistu 19.02.2020

Uusimmat

Suositun Jurassic Park -sarjan neljäs osa nyt eetterissä – uuden elokuvan ensi-iltakin on jo tiedossa! Maailman suosituin visailusarja palaa jälleen – joko se pääpotti viimein menisi jakoon? Suomen tv-ensi-illassa vuoden 2017 animoitu supersankarikomedia – pääosaäänenä koomikko Kevin Hart! Kiistellyn tuottajan tuottama loistoelokuva vuodelta 2002 nyt televisiossa – pääosissa muun muassa Leonardo DiCaprio ja Cameron Diaz John McLane on täällä jälleen – Bruce Willisin ykkösklassikko tulee taas

Videot

Suositun Jurassic Park -sarjan neljäs osa nyt eetterissä – uuden elokuvan ensi-iltakin on jo tiedossa! Maailman suosituin visailusarja palaa jälleen – joko se pääpotti viimein menisi jakoon? Suomen tv-ensi-illassa vuoden 2017 animoitu supersankarikomedia – pääosaäänenä koomikko Kevin Hart! Kiistellyn tuottajan tuottama loistoelokuva vuodelta 2002 nyt televisiossa – pääosissa muun muassa Leonardo DiCaprio ja Cameron Diaz John McLane on täällä jälleen – Bruce Willisin ykkösklassikko tulee taas Ensimmäinen osa tuli televisiosta viime viikolla – nyt vuorossa kasarin kovimman toimintakomedian toinen osa!