Sunnuntaina lapsiperheille luvassa laatua – nimittäin Disneyn vuoden 2015 suomeksi puhuttu animaatioelokuva!

Inside Out – Mielen sopukoissa on ehkä astetta vähemmän tunnettu Disney-leffa.

Amerikkalainen viihdejätti Disney on tietenkin pääasiassa tunnettu Mikki Hiirestä, Aku Ankasta ja prinsessoistaan, mutta tänä päivänä firma tehtailee myös paljon muuta. Esimerkiksi nykyiset Marvel- ja Star Wars -elokuvat kuuluvat Disneyn alati kasvavaan talliin.

Nyt lapsiperheille olisi luvassa todellista herkkua, kun vuoden 2015 elokuvasta Inside Out – mielen sopukoissa esitetään televisiossa suomeksi puhuttu versio. Seikkailuanimaation päähenkilönä nähdään 11-vuotias Riley (äänenä Minka Kuustonen), jonka perhe muuttaa San Franciscoon. Tytön mielen sopukoissa jöötä pitävät hassut hahmot Pelko, Viha, Inho, Suru ja Ilo.

Kuten useat Disney Pixarin animaatiot, myös Inside Out – mielen sopukoissa oli valtaisa taloudellinen menestys. Animaatio tehtiin 175 miljoonan budjetilla, ja se tuotti mahtavat 857,6 miljoonaa dollaria. Lisäksi elokuva sai parhaan animaatioelokuvan Oscarin, Golden Globen, Baftan ja Annien.

Inside Out – mielen sopukoissa -elokuvan suositusikäraja on 7 vuotta. Se esitetään Nelosella sunnuntaina kello 17.00.

Julkaistu 24.05.2020

Uusimmat

Radiojuontaja Juha Perälä Iltapululle: Siirryin radiosta televisioon! Sex Tape Suomen Marja Kihlström: Parien avoimuus yllätti! Mentalisti Noora Karma iloitsee Iltapululle uudesta sarjastaan: Vielä en voi paljastaa! Tv-toimittaja Sanna Ukkola Iltapululle: Palaute voi olla julmaakin! Piia Koriseva Iltapululle: Ohjelmani on koronavapaa!

Videot