Sunnuntaina Yle Teemalla ja Femillä alkoi ruotsalainen rikossarja – nyt vuorossa on Norjan kallein rikosdraama!

Iltapulu uutisoi sunnuntaina uudesta Heder-sarjasta. Nyt maanantaina Yle Teemalla alkaa uusi norjalainen Wisting.

Wistingistä esitetään 10 jaksoa. Kyseessä on Norjan kaikkien aikojen kallein television draamasarja, ja se perustuu Jorn Lier Horstin kahteen romaaniin. Jaksoissa 1–5 nähdään erikoisherkkuna jopa Matrix-elokuvista tuttu Carrie-Anne Moss.

Wistingiä on näytetty Norjassa ja Ruotsissa vuoden 2019 huhtikuusta. Ohjelma on lisäksi myyty myös Isoon-Britanniaan, jossa sitä on esitetty joulukuun lopusta saakka.

Wisting alkaa kuolleen miehen ruumiin löytymisestä joulukuusen alta. Sarja pyörii Yle Teemalla ja Femillä kello 22.00 maanantaisin.

Julkaistu 02.03.2020

Uusimmat

Aina yhtä ajankohtainen ilmastoelokuva esitetään jälleen – pääosissa Dennis Quaid ja Jake Gyllenhaal! Vuoden 2018 parhaana palkittu kotimainen elokuva nyt televisiossa – katso traileri! Juontaja julkaisi ylioppilaskuvansa - katso kuka No kukas ohjaajalegenda siinä treenaa? Will Smithin tähdittämä rakastettu agenttielokuva on täällä taas – on aika pistää ykköset ylle!

Videot

Aina yhtä ajankohtainen ilmastoelokuva esitetään jälleen – pääosissa Dennis Quaid ja Jake Gyllenhaal! Vuoden 2018 parhaana palkittu kotimainen elokuva nyt televisiossa – katso traileri! Juontaja julkaisi ylioppilaskuvansa - katso kuka No kukas ohjaajalegenda siinä treenaa? Will Smithin tähdittämä rakastettu agenttielokuva on täällä taas – on aika pistää ykköset ylle! Ylistetty vuoden 2017 elokuva ivailee taiteelle – katso mielenkiintoinen traileri!