Suomalaisten huippunäyttelijöiden kansoittama lottoleffa nyt televisiossa – voittaako suomalainen tosissaan aina?

Kaikki oikein -elokuvan pääosissa nähdään Elsa Saisio ja Antti Luusuaniemi.

Kotimainen monopoliyhtiö on ollut viime aikoina sellaisessa myllytyksessä, että vuoden 2018 lottoelokuva Kaikki oikeinkin saa aivan uusia merkityksiä. Juonessa päähahmo Eevi Puttonen saa miehensä kanssa seitsemän oikein, mikä laittaa pariskunnan elämän mullin mallin. Yllättäen voittajankaan ei aina ole ihan niin helppo hymyillä.

Trailerin elokuvasta näet alta. Kaikki oikein itsessään esitetään MTV3:lla sunnuntaina kello 19.30.

Julkaistu 26.01.2020

Uusimmat

Oscar-voittaja Denzel Washington janoaa kostoa vuoden 2004 rikoselokuvassa – katso traileri Komea Russell Crow nyt koskettavassa italialaisessa draamassa – ei muuta kuin nenäliinat esiin! Maailman korkeimman vuoren valloituksesta kertova mammuttileffa tuo kankaille kourallisen Hollywood-tähtiä: mukana muun muassa Keira Knightley ja Jake Gyllenhaal Ewan McGregor ja Scarlett Johansson nyt toiminnantäytteisessä scifi-jännärissä vuodelta 2005! Muksujen oma elokuva lauantai-illassa – muistatko sinä, kun tämä sydäntä lämmittävä elokuvasarja sai ensimmäisen osansa?
Oscar-voittaja Denzel Washington janoaa kostoa vuoden 2004 rikoselokuvassa – katso traileri Komea Russell Crow nyt koskettavassa italialaisessa draamassa – ei muuta kuin nenäliinat esiin! Maailman korkeimman vuoren valloituksesta kertova mammuttileffa tuo kankaille kourallisen Hollywood-tähtiä: mukana muun muassa Keira Knightley ja Jake Gyllenhaal Ewan McGregor ja Scarlett Johansson nyt toiminnantäytteisessä scifi-jännärissä vuodelta 2005! Muksujen oma elokuva lauantai-illassa – muistatko sinä, kun tämä sydäntä lämmittävä elokuvasarja sai ensimmäisen osansa? Jo pitkään mainostettu uusi visailuohjelma alkaa viimein Suomessa – pääpotissa 30 000 euroa, juontajana Ellen Jokikunnas