Suomen tv-ensi-illassa fantasiadraama vuodelta 2017 – voittanut useita palkintoja!

Ghost Story (A Ghost Story) on yhdysvaltalainen David Loweryn käsikirjoittama ja ohjaama elokuva

Tuoreiden elokuvien katsomisessa on aina jotakin kiinnostavaa. Siinä missä klassikkojen vahtaaminen lisää tietoisuutta leffamaailmasta ja siitä, mikä on aikanaan ollut suosittua, tarjoavat uudet elokuvat katsauksen nykymeininkiin. Millaisia asioita tämän päivän elokuvissa arvostetaan? Entä mihin vanhat hyvät elokuvat ovat johtaneet meidät?

Ghost Storyssa muusikkona työskentelevä mies kuolee auto-onnettomuudessa ja jättää vaimonsa suremaan. Edes kuoleman kahleet eivät pysty pidättelemään miestä, vaan hän palaa ruumispöydältä takaisin näkymättömänä aaveena. Tämän jälkeen hän yrittää saada vaimoonsa yhteyden.

Ghost Story ei ole mikään suuren budjetin elokuva. Elokuva laitettiin kasaan vain 100 000 dollarin budjetilla, mutta se päätyi silti tuottamaan tekijöilleen kivat 1,9 miljoonan dollarin tulot. Suurin osa elokuvasta tapahtuu purku-uhan alla olleessa talossa, jossa filmiryhmä pääsi kuvaamaan ilmaiseksi.

Rotten Tomatoesissa Ghost Story sai aikanaan 91-prosenttisesti myönteisen vastaanoton. Elokuva myös voitti lukuisia palkintoja erinäisiltä pienimuotoisilta elokuvafestareilta. Sundancessakin se oli ehdolla yleisöpalkinnon saajaksi.

Ghost Story esitetään FRII-kanavalla torstaina kello 21.00.

Julkaistu 16.04.2020

Uusimmat

Radiojuontaja Juha Perälä Iltapululle: Siirryin radiosta televisioon! Sex Tape Suomen Marja Kihlström: Parien avoimuus yllätti! Mentalisti Noora Karma iloitsee Iltapululle uudesta sarjastaan: Vielä en voi paljastaa! Tv-toimittaja Sanna Ukkola Iltapululle: Palaute voi olla julmaakin! Piia Koriseva Iltapululle: Ohjelmani on koronavapaa!

Videot