Suomen TV-ensi-illassa luvassa rikoskomedia kahdesta huijarista – pääosissa rakastetut Will Smith ja Margot Robbie!

Focus on ohjaajien Glenn Ficarra ja John Requa ohjaama vuoden 2015 elokuva.

Will Smith... Siinä vasta veijari, joka on suomalaisittainkin tullut todella monesta tutuksi. Kukapa voisi nimittäin unohtaa aikanaan MTV3:lla joka kesä pyörineet uusinnat Bel-Airin prinssistä (Fresh Prince of Bel-Air)? Ja niin, olivathan Miehet mustissa (Men in Black) -sarjan elokuvatkin aikanaan melko kuumaa hottia.

Margot Robbie, toinen Focuksen päänäyttelijöistä, puolestaan on tullut suomalaisille tunnetuksi esimerkiksi Oli aikakin -elokuvasta (About Time), jossa hän teki roolin muun muassa Rachel McAdamsin rinnalla. Kenties muistiin painuvin rooli neidillä oli kuitenkin mediahuomiota keränneessä Suicide Squadissa, jossa Margot onnistui ihastuttamaan pirullisen Harley Quinnin roolissa.

Focus-elokuvassa Will ja Margot esittävät kahta huijaria, jotka päätyvät rakastumaan toisiinsa. Smithin hahmo Nicky on harhautusten mestari, kun taas Jess on vielä aloitteleva huijari.

Will Smithin ja Margot Robbien esittämää orastavaa rakkaustarinaa päästään ihmettelemään Subilla maanantaina kello 21.00 sekä heti perään tiistaina kello 23.05. Traileri tulee tässä: 

Julkaistu 16.03.2020

Uusimmat

Radiojuontaja Juha Perälä Iltapululle: Siirryin radiosta televisioon! Sex Tape Suomen Marja Kihlström: Parien avoimuus yllätti! Mentalisti Noora Karma iloitsee Iltapululle uudesta sarjastaan: Vielä en voi paljastaa! Tv-toimittaja Sanna Ukkola Iltapululle: Palaute voi olla julmaakin! Piia Koriseva Iltapululle: Ohjelmani on koronavapaa!

Videot