Suomen tv-ensi-illassa vuoden 2015 elokuva kohutusta huumeparonista – katso traileri!

Kukapa ei tuntisi Pablo Escobaria, tuota vuonna 1993 kuollutta kolumbialaista huumeparonia?

Öljy, aikuisviihde ja huumeet... Siinä eräänlainen pyhä kolminaisuus, jonka ympärillä pyörii maailmassa aivan valtavasti rahaa, massia, fyrkkaa ja paalua. Näinpä ei ole ihmekään, että Pablo Escobar oli eläessään yksi maailman rikkaimmista – ja epäilemättä vaikutusvaltaisimmista – miehistä. 44-vuotiaaksi asti elänyt huumeherra teki omaisuutensa pääasiassa salakuljettamalla rikkaiden muotihuumetta kokaiinia Yhdysvaltoihin. Toisaalta teki mies kotimaassaan Kolumbiassa hyvääkin; muun muassa rakennutti köyhille urheilukenttiä ja parempia teitä.

Kuten kaikki suurmiehet, myös Escobar joutui aloittamaan pienestä. Nuorena miehenä hänen huhuillaan muun muassa ryöstelleen hautakiviä ja myyneen niitä eteenpäin. Lisäksi autojen varastaminenkin kuului miehen lempipuuhiin. Asteittain sitten vasta siirryttiin kidnappauksiin ja tapatuksiin.

Nyt näitä teemoja käsittelee löyhästi fiktiivinen elokuva Escobar: Paradise Lost, joka on romanttinen trilleri vuodelta 2014. Leffan on ohjannut Andrea Di Stefano, ja siinä surffaajapoika sattuu rakastumaan tyttöön, joka paljastuu yllättäen mahtavan Escobarin veljentyttäreksi. Siinähän sitä sitten kysytäänkin rakkautta!

Trailerin elokuvasta näet tästä: 

Escobar: Paradise Lost esitetään TV5:llä sunnuntaina 21.00. Uusinta nähdään seuraavan keskiviikon ja torstain välisenä yönä kello 01.10 ja sitten vielä Kutosella perjantaina 22.55.

Julkaistu 15.03.2020

Uusimmat

Piinaavan herkullinen klassikkotrilleri vuodelta 1997 pamahtaa taas eetteriin – pääosassa aina yhtä viehättävä Michael Douglas! 1800-luvun puukkojunkkarit rellestävät kotimaisessa ison budjetin leffassa! – Suurissa rooleissa muun muassa juuri erostaan ilmoittanut suosikkipariskunta Salarakas-Marika Iltapululle: Olen tyylikkäästi seksikäs! Kiusaaminen on p*******ä – nyt luvassa on tuttuja näyttelijöitä kuhiseva, aihepiiriä käsittelevä tuore brittisarja Salkkari-Irina Vartia Iltapululle: Haluan juontajaksi!

Videot

Piinaavan herkullinen klassikkotrilleri vuodelta 1997 pamahtaa taas eetteriin – pääosassa aina yhtä viehättävä Michael Douglas! 1800-luvun puukkojunkkarit rellestävät kotimaisessa ison budjetin leffassa! – Suurissa rooleissa muun muassa juuri erostaan ilmoittanut suosikkipariskunta Salarakas-Marika Iltapululle: Olen tyylikkäästi seksikäs! Kiusaaminen on p*******ä – nyt luvassa on tuttuja näyttelijöitä kuhiseva, aihepiiriä käsittelevä tuore brittisarja Salkkari-Irina Vartia Iltapululle: Haluan juontajaksi! Pölhö vuoden 2015 yhdysvaltalaiskomedia tulee taas – rooleissa muun muassa naiskoomikko, miesshowpainija ja kuuluisa koripalloilija!